Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №867 від 27.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Перед півфіналом чемпіонату України, “ОДЕК” потренувався у півфіналі кубку області

Відразу два півфінали на цьому тижні очікують на футбольний клуб “ОДЕК”. Звісно, що головна увага та підготовка йде до недільного матчу у Чемпіонаті України з “Таврія-Скіф”, який відбудеться в Оржеві та розпочнеться о 16:00.

Якраз дуже в нагоді став і перший півфінальний матч Кубку Рівненської області. Суперник, один з аутсайдерів першої обласної ліги, географічний сусід, клеванський “Коливань”. Незважаючи на те, що клеванці в кубку області вже створили сенсацію та вибили з розіграшу сарненський “Маяк”, всі прекрасно розуміли ще до гри, хто з цієї пари вийде до вирішального матчу в боротьбі за трофей. Тож, півфінал для “ОДЕКа” можна було назвати не більше, як тренування з підвищеною відповідальністю. Зайвим доказом цього твердження став стартовий склад команди на гру, в якому на поле вийшли переважно молоді футболісти та ті, які останнім часом не мали достатньо ігрової практики.

Як і очікувалось, гра проходила за шаленої переваги оржівців, але втілити її у рахунок на табло вдалося лише на двадцятій хвилині. Роману Воробею вдався просто шалений удар з відстані ледь не в тридцять метрів, а то й більше, воротар був безсилим – 1:0.

Питання про переможця остаточно було знято після того, як на 35 хвилині Владислав Семенчук подвоїв рахунок, а за три хвилини Андрій Наумець довів його до розгромного. При 3:0 команди і пішли на перерву.

На другий тайм, Олег Шандрук зняв з поля переважну більшість основних гравців, а замість них випустив другу частину “ударної сили”, серед яких Микола Коляда, Олександр Ніколайчук та інші. Здавалося, що від “Коливані” в другій половині матчу каменя на камені не залишиться, але, скоріш за все, завдання забити чим більше перед футболістами не стояло, а в середині тайму, одна з небагатьох контратак гостей завершилась голом у ворота “ОДЕКа”. І все ж останнє слово залишилось за господарями, вже на дев’яностій хвилині Микола Коляда втік на побачення з голкіпером та без проблем його обіграв, встановивши остаточний рахунок гри 4:1.

Нагадаємо, що в іншій півфінальній парі також відбувся лише перший матч, в якому “Ізотоп-РАЕС” мінімально обіграв ФК “Рафалівка” 1:0. В обласній федерації футболу вже встановили дати повторних півфіналів, але, подальші плани “ОДЕКа” на обласні змагання будуть залежати виключно від результатів недільного півфіналу Чемпіонату України. Адже фінальна гра цих змагань запланована на найближчу п’ятницю 29 червня.

27.06.2018За повідомленням прес-служби



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2018p. 
На головну сторінку