Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №869 від 13.07.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Олімпійське літо» повертається в Агатівку

«Олімпійське літо» повертається в Агатівку

Дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка» розташований в селі Симонів Гощанського району, посеред густих лісів та мальовничих водойм. Тому кожен день, відпочиваючих тут дітей, проходить на свіжому повітрі. Сприяє цьому і дуже активне спортивне життя закладу. На його території регулярно відбуваються такі спортивні заходи як «Малі Олімпійські ігри», «Козацькі забави», «Таємничий острів», «Лісова зірка» та багато інших. Також тут є стадіон зі спортивними майданчиками, басейн, ігрова кімната і навіть катамарани, на яких діти можуть поплавати по місцевому озері.

Вже багато років поспіль спортивні активності для школярів допомагають організовувати працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Днями там відбувся черговий етап спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо», який триває в період літніх канікул по всій території Рівненщини. Тут він розпочався з традиційної ходи олімпійців, які були одягнені у давньогрецькі костюми. Вони, під звуки Державного Гімну України, урочисто підняли на щоглі прапори України на Національного олімпійського комітету України, що й дало старт початку змагань.

Всього на учасників очікувало чотири командні естафети. Напередодні вони сформували 9 команд по 10 учасників, до складу кожної з яких увійшли діти різного віку. У всіх колективах наймолодшим учасникам допомагали їхні старші товариші, тому етапи змагань виконувалися швидко і майже без порушень правил. Але в таких змаганнях переможець завжди є лише один. Цього разу трішки сильнішою за інших була команда «Just do it», яка й стала першою в загальному заліку. В індивідуальних конкурсах перемогу здобули Сидорчук Софія, Самко Олександра, Калічевський Ярослав та Коновалова Евеліна. На завершення організатори нагородили всіх учасників заходу сувенірами, а переможці та призери, котрі отримали ще й пам’ятні подарунки, долучилися до акції, яку проводить Національний олімпійський комітет України - «100 days to Buenos Aires» (*100 днів до Буенос-Айреса). Вона проводиться в соціальних мережах з нагоди ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться з 6 по 19 жовтня в м. Буенос-Айрес (Аргентина).

13.07.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2018p. 
На головну сторінку