Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №272 від 28.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зелений семафор

Залізниця до зустрічі Нового року готова!

Цього разу перше січня припало на понеділок. Отже, починати святкувати можна вже у п’ятницю ввечері, одразу після закінчення робочого дня. Ті, хто мають намір зустріти Новий рік із друзями та рідними, що живуть в іншому місті, потурбувалися про квитки на потяг ще кілька тижнів тому. А от як подбали про зручність і комфорт для пасажирів залізничники, розповідає заступник начальника Рівненського залізничного вокзалу Ростислав ЧИЖМАР.

- У передноворічні дні кількість громадян, які будь-що бажають перетворитися на пасажирів, неймовірно зростає. Студенти, туристи, любителі зимового відпочинку у Карпатах, або навпаки - шукачі тепла і сонця, зриваються з насиджених місць і поспішають використати зимові канікули для гарного відпочинку.

Враховуючи ці особливості святкових перевезень, залізниця пішла назустріч прагненням громадян і організувала додаткові потяги за маршрутами Сімферополь-Ужгород, Дебальцево-Ковель, Москва-Чоп (через Здолбунів). Крім того, додаються вагони до існуючих поїздів.

А для громадян, які зустрічатимуть Новий рік у дорозі, залізничники постараються зробити все від них залежне, щоб святковий настрій супроводжував мандрівників протягом усієї подорожі. На випадок нестандартних ситуацій на вокзалах створені штаби, які допомагатимуть тим, кому конче потрібно дістатися до певного пункту призначення.

28.12.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2006p. 
На головну сторінку