Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №199 від 04.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Злочин і кара

Вбивця з янгольським обличчям

Пройшло вже майже два роки з того часу, як Рівне здригнулося від повідомлення про жорстоке вбивство на вулиці Відінській. Нагадаємо, що трагедія трапилася на території приватного підприємства “САТ”, яке знаходиться неподалік від меблевого магазину. Саме там літнього ранку правоохоронці застали два закривавлені трупи - охоронця підприємства та його товариша. Молодого вбивцю, а йому лише дев’ятнадцять років, нещодавно посадили в тюрму на чотирнадцять років.

Сергій навчався в Рівненському автотранспортному технікумі. За словами колишніх однокурсників, з вигляду був “нормальним хлопцем”, нічим особливим, що могло б насторожити товаришів, не вирізнявся. Втім, багатих тата з мамою він не мав, а тому з грішми йому було доволі скрутно. Отож, щоб заробити на життя, Сергій підробляв на різних підприємствах, в тому числі й на фірмі “САТ”, де згодом убив двох людей.

На судових засіданнях хлопець стверджував, що тієї ночі він зовсім не мав наміру вбивати - планував лише пограбувати склад цього підприємства. Проте, зрозумівши, що його “застукали”, у паніці завдав близько тридцяти ударів ножем охоронцю підприємства та його товаришу, який був поряд.

Недарма кажуть: у тихому болоті чорти водяться...

04.08.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 04.08.2005p. 
На головну сторінку