Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №877 від 06.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» обіграв «Чайку» на виїзді

«Верес» обіграв «Чайку» на виїзді

Рівненський «Верес» здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті Другої ліги. У матчі сьомого туру рівняни на виїзді мінімально здолали «Чайку».

«Чайка» - «Верес» - 0:1 (0:1)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 7 тур

1 вересня 2018 року, Лютіж, стадіон «Діназ»

Арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область)

Асистенти арбітра: Р. Кобялко, В. Онищук

Четвертий арбітр: А. Федорук

Делегат ФФУ: Р. Гамаль

Голи: Маїк (44)

Попередження: Савійсько (51), Пономаренко (72) - Саламаха (15), Дубіна (73), Пецків (86), Бабійчук (90+2)

«Чайка»: Савчук - Помазан (Мохначук, 46), Пономаренко, Доу, Грабчак, Насімі (Січкарук, 56), Цурупін, Савійсько (Бартошук, 64), Мірошніков, Тименко (Баранович, 76), Панфілов (Гришин, 82). Запасні: Мусієнко, Авдалян.

Головний тренер: Олексій Поздняков.

«Верес»: Бабійчук - Саламаха (Пецків, 76), Логінов, Дубіна, Мосіюк, Орловський, Боровець, Сад (Заїкин, 68), Котляр (Барабаш, 86), Гребенюк, Маїк (Яременко, 68). Запасні: Фіяло, Бондаренко, Фляк.

в.о. головного тренера: Олег Шандрук.

Лише одну заміну у стартовому складі команди зробив Олег Шандрук у порівнянні із переможним поєдинком проти «Миная». Владислава Семенчука замінив Антон Котляр. У господарів у старті вийшли одразу двоє екс-«вересівців»: автор першого голу відродженого Народного Клубу Артем Цурупін і В’ячеслав Панфілов.

Темп гри не можна назвати динамічним. До перерви суперники створили обмаль гострих моментів. У «Вереса» це удар головою Бориса Орловського, який завершився лише кутовим. І шанс Максима Саламахи. Після помилки голкіпера наш оборонець міг забивати у порожні ворота, але почав зволікати і нагоду змарнував.

У «Чайки» моменти були не гіршими. В одному з епізодів після кількох рикошетів м’яч пройшов над поперечиною воріт рівнян. А згодом після прострілу справа і удару Романа Помазана «Верес» виручив Максим Бабійчук.

Рівний перший тайм наша команда виграла перед самою перервою. Олег Маїк у два дотики розправився із голкіпером «Чайки» після вчасної передачі Антона Котляра - 0:1.

Після перерви гра продовжилася за схожим сценарієм. «Верес» віддав ініціативу супернику, намагаючись зіграти на контратаках. «Чайка» ж якоїсь суттєвої гостроти біля воріт нашої команди у позиційній грі створити не зуміла. Можна згадати хіба доволі небезпечні удари Пономаренка та Січкарука вже у компенсований до основного час.

06.09.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2018p. 
На головну сторінку