Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №877 від 06.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

1 вересня міський голова Рівного вітав першокласників у Тиннівському НВК №17 та у спеціалізованій школі «Центр надії»

День знань у Тиннівській сімнадцятій школі зустріли традиційно по-родинному, та з почесними гостями.

На урочисту лінійку, вже вдесяте, завітали міський голова Рівного Володимир Хомко та начальник управління освіти Василь Харковець.

«Бажаю, щоб цей навчальний рік у вас був успішним, щоб ви були щасливі і здорові, щоб спокійні й задоволені були ваші батьки, щоб ви отримали хороші знання у новій Українській школі. Десятий раз я приймаю участь на святі першого вересня у вашій школі. Діти, які прийшли сюди як першокласники, коли я побував у вас уперше, стануть вже випускниками. Успіхів у навчанні» – сказав у вітальному слові Володимир Хомко.

Разом з тим, очільник Рівного та начальник міського управління освіти завітали на свято першого дзвінка до спеціалізованої школи «Центр надії» та урочисто відкрили нову сучасну їдальню для школярів.

За народними українськими традиціями, під час відкриття харчоблоку, міський голова скуштував коровай та разом з директором Рівненської спеціалізованої школи I–III ступеня «Центр Надії» імені Надії Маринович Оленою Шенкнехт приготував першу страву.

Слід додати, що «Центр Надії» був єдиним навчальним закладом міста, де не було своєї їдальні. Цей проект вдалося втілили завдяки коштам з міського бюджету. Загалом на цю справу витратили майже півтора мільйона гривень.

Вже з наступного тижня учні школи зможуть харчуватися в сучасних комфортних умовах.

06.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2018p. 
На головну сторінку