Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №878 від 13.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Бокіймівська ОТГ виборола спортивні нагороди

Бокіймівська ОТГ виборола спортивні нагороди

У червні 2018 року по всій Рівненській області відбувалися Всеукраїнські спортивні свята серед дошкільнят «Веселі старти», які були організовані з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Програма спортивно-масових заходів складалася з вікторин, естафет, конкурсів та інших форм активного дозвілля. Їх учасниками могли стати діти дошкільного віку від 3 до 6 років. Загалом такі свята були проведені майже по всій території області, а населені пункти, які організували наймасовіші та найцікавіші розваги були відзначені ще й цінними призами.

Громада с. Бокійма Бокіймівської ОТГ в загальному підсумку виборола третє місце, за що була нагороджена дипломом, кубком та сувенірами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області. Гості з м. Рівне вручили призерам заслужені нагороди під час обласного спортивно-масового заходу «Перший старт», який проходив у дошкільному навчальному закладі дитячий садок «Калинка».

Для місцевих малят вони підготували програму не складних, але цікавих і насичених естафет. Кожне завдання виконувалося командою, тому перемагали і програвали тут виключно колективи. Трішки сильнішими за інших були «Козачата», команда «Сонечко» стала другою, а «Дружба» замкнула трійку призерів. В загальному підсумку всі результати були дуже близькими один до одного, але для дошкільнят фінальний час не був основною ціллю. Всі вони гарно провели час в компанії великої групи підтримки зі своїх товаришів та вихователів, а місця на п’єдесталі стали лиш приємним доповненням свята.

13.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2018p. 
На головну сторінку