Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №878 від 13.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Костопільська громада здобула спортивні відзнаки

Костопільська громада здобула спортивні відзнаки

Підведено підсумки Всеукраїнських спортивних свят серед дошкільнят «Веселі старти», які відбувалися з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у червні 2018 року. Рівненська область була традиційно активною в цьому заході. Всього участь у спортивних подіях взяли два десятки міст, районів та об’єднаних територіальних громад. Одні з наймасовіших заходів були проведені в м. Костопіль, за що тамтешня громада була нагороджена призами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Відзначення переможця відбулося на базі Костопільського дошкільного навчального закладу №5 «Ромашка». Тут організатори вручили представникам громади диплом, кубок та спортивні нагороди, які допоможуть в майбутньому проводити ще масштабніші заходи. Окрім нагородження в ДНЗ був проведений обласний спортивно-масовий захід «Перший старт», до якого були залучені місцеві дошкільнята.

Програма заходу складалася з п’ятьох конкурсів у яких напередодні сформовані команди юних спортсменів змагалися між собою. Кожен новий старт ставив перед малятами не прості завдання. Десь їм потрібно було швидше за суперників пробігти крізь спеціальний «тунель», а десь і продемонструвати вміння у володінні різними спортивними м’ячами. У підсумку на перше місце тут зуміла вийти команда «Сонечко», одразу за ними розташувалася «Хмаринка», а третіми стали «Жабки». Усі переможці та призери також отримали на згадку заслужені нагороди і сувеніри.

13.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 13.09.2018p. 
На головну сторінку