Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №879 від 20.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Квасилівська громада здобула спортивні відзнаки

Квасилівська громада здобула спортивні відзнаки

Протягом червня 2018 року понад 13 тисяч дітей стали учасниками Всеукраїнських спортивних свят серед дошкільнят «Веселі старти», які традиційно проводяться з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Смт Квасилів Рівненського району було одним з найактивніших учасників цього заходу, за що в загальному підсумку вибороло бронзові нагороди серед усіх міст, районів та ОТГ області. Щоб нагородити місцеву громаду до них завітали гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненької обласної ради.

Нагородження відбувалося на базі Квасилівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок). Тут представники місцевої громади отримали диплом та спортивні подарунки від Відділення НОК України в Рівненській області, а для дошкільнят гості підготували ще й спортивне свято. Активності для малечі були організовані в рамках обласного спортивно-масового заходу «Перший старт». Вихователі напередодні розподілили їх на однакові команди, які й змагалися у цікавих естафетах. В перервах між завданнями педагоги проводили для дітей ще й танцювальні флешмоби і коротенькі п’ятихвилинні руханки.

Іноді юним учасникам під час естафет була потрібна допомога вихователів, але зрештою всі вони зуміли виконати завдання. Попри дружній формат заходу, навіть тут потрібно було визначати переможців. Зрештою, найшвидшою серед усіх була команда «Бджілка», трішки відстала від них «Дружба» і замкнув трійку призерів колектив «Сонечко». Підсумком таких змагань стало нагородження, де пам’ятні сувеніри отримали всі учасники, які долучилися до заходу.

20.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2018p. 
На головну сторінку