Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

На Рівненщині презентували власні поштові марки

Цього тижня працівники туристичної галузі відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди Рівненщина презентувала власні поштові марки із зображенням історико-культурних пам’яток.

«День туризму – це свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, і безперечно тих, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок для туристів. З кожним роком Рівненщина набуває все більшої популярності. Ми горді, що працівники туристичної галузі докладають максимум зусиль для розвитку туризму в регіоні», - звернулася до присутніх Світлана Богатирчук-Кривко.

Зокрема, сьогодні відбулася важлива подія в історії області. Адже Рівненщина презентувала власні поштові марки. Після урочистого погашення марок спеціальним поштовим штемпелем ними можна користуватись. Спецпогашення має важливе історичне значення, адже це пам’ять про визначний день, яка назавжди залишиться на конверті і розійдеться по всій Україні.

«Сьогодні історичний момент – відтепер наша область має власну марку. Це наш бренд і наша візитівка. Будемо і надалі плідно працювати, аби про ці поштові марки дізналися по всій Україні», - зазначає директор Рівненської дирекції «Укрпошта» Олег Обоїста.

27.09.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку