Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №880 від 27.09.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Стратегія банкової -

Стратегія банкової -

через Мураєва розбити єдність опозиції

Чинна влада боїться єдиної опозиції, тому її стратегія зараз - не дати представникам південного сходу і центру України об’єднатися.

Таку заяву зробив лідер партії «За життя» та народний депутат Вадим Рабінович в ефірі своєї авторської передачі «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна».

«Головна стратегія провладної партії сьогодні - це не дати нам об’єднатися. Для мене злиття і об’єднання - дуже болючі. Особливо тому, що з частиною тих людей, які представляють політичні сили на південному сході і в центрі країни, з якими є можливість об’єднатися, ми не сходимося в особистісних стосунках. Але побачивши, що творить ця влада, побачивши, що вони тільки збираються зробити, я розумію, що нам сьогодні потрібно знайти спільну мову і об’єднатися, розбирання залишити на потім. Зараз нам потрібно спробувати скинути цю владу демократичним шляхом на виборах. І сьогодні влада розуміє одне - об’єднана опозиція реально виграє вибори», - упевнений парламентарій.

Він також зазначив, що з боку влади почалися спроби протидіяти об’єднанню «Опозиційного блоку» і партії «За життя». Цей факт, на його думку, доводить нещодавня заява Євгена Мураєва про вихід з партії.

«Коли ми оголосили про єдність південного сходу, коли на цьому тижні зустрілися всі представники найпотужніших політичних сил, з боку влади раптом почався рух. Днями з нашої партії вийшов Євген Мураєв. Він вчора виступав на телебаченні і сказав, що об’єднання «Оппоблока» і «За життя» негативно позначиться на українцях. Якось ця позиція вже дуже збігається з гаслами Банкової. І якось підозріло у них з Євгеном збіглися ці гасла. До того ж Мураєв пішов на ефіри телеканалів, де «рулить» Банкова. Женя довго думав, що йому вибрати: політику або бізнес. Ну і судячи з його гасел, він вибрав все ж бізнес», - вважає лідер партії «За життя».

Він також додав, що влада буде і далі «вставляти палки в колеса» опозиції, оскільки побоюється, що до другого туру виборів вийде єдиний представник південного сходу України.

«Влада тупо злякалася, що представник центральної і східної України вийшов би до другого туру президентських виборів. Тому нам будуть заважати об’єднатися. Моя думка - дуже просто: будь-яке об’єднання сьогодні дає можливість перемогти цю владу. Якщо ми після виборів залишимося з владою один на один, можна вважати, що країни більше немає. Тому для мене кожен, хто бореться проти об’єднання сьогодні, - це ворог України і ворог українського народу. А за скільки цей ворог продався - це вже його особиста справа. Мене це не цікавить! », - підкреслив Вадим Рабінович.

27.09.2018Ольга Акіншина



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2018p. 
На головну сторінку