Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №882 від 11.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Голосування «опозиціонерки» Тимошенко і її фракції проти телеканалів -

«Голосування «опозиціонерки» Тимошенко і її фракції проти телеканалів -

за межами добра і зла!», - Вадим Рабінович

Фракція, члени якої голосують за знищення незалежних ЗМІ в Україні, не може називатися опозиційною. «Батьківщина» разом із її лідером підіграють Банковій в утисках свободи слова, а її лідер Тимошенко повинна відповісти перед журналістами і виборцями за голосування по «NewsOne».

Таку заяву зробив народний депутат України і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі авторської програми на телеканалі «112 Україна».

«Голосування за знищення свободи слова в Україні, за винищення незалежних ЗМІ в країні представниками БПП і «Народного фронту» мене не здивувало. Вони борються за свою годівницю, бажаючи залишитися при владі. Але ось голосування дев’яти членів фракції «Батьківщина» на чолі з Юлією Володимирівною Тимошенко - це за межами добра і зла... Я ніколи не був в політиці, не працював із Тимошенко, але мені завжди говорили, що вона - мама української політичної проституції. Я не розумів чому, але тепер розібрався. Адже, як назвати голосування за цю постанову, якщо тільки «NewsOne» давав їй і її соратникам майданчик, транслював її «синергію неба» на презентації програми її партії!.. «Батьківщина», яка заявляє, що знаходиться в опозиції до режиму, фракція, лідер якої кожен день заявляє про те, яким хорошим президентом вона буде, дала дев’ять вирішальних голосів за знищення об’єктивного ЗМІ! Це ганьба», - обурився політик.

«Юлія Тимошенко - мужня жінка, яка з інваліда-візочника змогла за п’ятнадцять днів стати на п’ятнадцяти сантиметрові шпильки ... Вона - приклад для всіх наших жінок, тому що тільки вона, маючи нульові декларації, може собі дозволити одягатися в Louis Vuitton... Але тепер я впевнений, що Тимошенко поставила хрест на своїй кар’єрі, їй ніколи не стати президентом, їй журналісти просто не дадуть цього зробити, тому що не можна з таким цинізмом ставитися до свободи слова, до своєї країни. Не можна брехати всім, завжди і у всьому! Я не люблю цю владу, не любив і минулої, але куди б я там не подивився, - всюди Тимошенко. Навіть Надію Савченко, яка була першим номером в списку її партії на останніх виборах, Тимошенко продала, бо боялася конкуренції. Цією ж монетою вона відплатила і журналістам, які давали їй слово заради ідеалів демократії і свободи слова. Я вважаю, що журналісти взагалі не повинні тепер давати їй можливість доносити позицію до громадян... Не щасти вам в цьому, Юліє Володимирівно!» - резюмував Вадим Рабінович.

11.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 11.10.2018p. 
На головну сторінку