Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №882 від 11.10.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Офіційна заява Рівненської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка

Прикро, але ми змушені визнати, що двоє депутатів Рівненської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Ковальчук та Андрій Сайчук, не дотримались своїх передвиборчих обіцянок, зрадили принципи нашої політичної сили, а значить зрадили і виборців, які віддали за них свої голоси.

В зв’язку з цим, 7 жовтня відбулися збори виборців Рівненщини, у яких взяли участь 622 представники з Рівного та всіх районів Рівненської області. На зборах громадяни вирішили ініціювати відкликання Ковальчука та Сайчука за народною ініціативою, і вже найближчим часом розпочнеться збір підписів за позбавлення їх статусу депутатів Рівненської обласної ради.

Не бажаючи розлучатись із мандатами, і замість того, щоб хоча б на останок повестись гідно, Ковальчук і Сайчук вирішили вдавати із себе жертв. Для цього вони не погидували залучити «журналістів», і почали готуватись до брудної інформаційної кампанії проти Радикальної партії Олега Ляшка, керівництва її обласного осередку, районних організацій, а також депутатів фракції РПЛ у Верховній Раді.

Але на двох слабаків чекає велике розчарування, адже цей крок відчаю жодним чином не покращить їх становища. Брехня і наклеп розвіються, як дим за вітром. А от відкликання з посад депутатів обласної ради – це жорстка і неминуча реальність.

11.10.2018



Рівне-Ракурс №10 від 11.10.2018p. 
На головну сторінку