Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №274 від 11.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ритм

Відвідувачі клубу танцювального мистецтва "Грація" на черговому занятті

Танцюють усі!

Після "Танців із зірками" у Рівному зросла кількість бажаючих опанувати мистецтво руху

Гарний приклад показали українські знаменитості у проекті телеканалу “1+1” “Танці із зірками”! Не тільки кияни, але й рівняни “загорілися” бажанням опанувати елементи бальних, народних, латиноамериканських та класичних танців. І не біда, якщо вам за двадцять, чи навіть за сорок - для цього в обласному центрі створено клуб танцювального мистецтва для дорослих “Грація”.

...На занятті гамірно. Адже в танцювальному приміщенні вже не п’ятеро відвідувачів клубу, як було місяців зо два тому, а близько двадцяти. Переважно жінки. Є молоденькі (до двадцяти років) і старші (за сорок).

- Ніжку вправо, та-а-ак! - показує граційне “па” керівник клубу Ірина ВАСИЛЕНКО, - і всі повторюють за нею. Без жартів не обходиться, адже займаються непрофесіонали - щось може й не вийти. Однак всі один одного розуміють та підтримують. Є й такі, які вперше опановують найпростіші елементи, скажімо, “повільного” танцю.

- У нас танцюють всі: і вчителі, і бібліотекарі, і медики, і навіть банківські працівники, прибиральниці, студенти. Головне - бажання, - каже тренер. - Хоча в кожного, хто приходить у “Грацію” - своя мета. Хтось хоче завдяки ритмічним рухам схуднути, хтось - покращити стан здоров’я чи просто розважитися. Втім, переважна частина відвідувачів клубу хоче навчитися танцювати, аби показати “клас” на вечірці, весіллі чи іншому заході, де без танців не обходиться.

...Заграла музика, і танцюристи знову почали граційно рухатися. Займаються вони тричі на тиждень у приміщенні міського палацу культури “Текстильник”. Хочете - приходьте.

11.01.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2007p. 
На головну сторінку