Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №274 від 11.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Дільничний на білборді

Знайти свого дільничного можна відтепер за допомогою білбордів, п’ять з яких розташовані на проспекті Миру та Соборній. На стендах вказані адреси дільничних пунктів міліції міста та номери службових телефонів дільничних інспекторів міліції.

Дружина-воїн

З проникаючим ножовим поранення грудної клітки потрапив у Рівненську обласну клінічну лікарню 44-річний рівнянин, якому під час сімейного конфлікту дружина встромила у груди ніж.

Смерть під Різдво

У селі Станіслави Радивилівського району у вогні загинули сестра та брат. Останній заснув із запаленою цигаркою, яка спричинила пожежу.

Кожух потягнув

на дно

З річки Устя на вулиці Набережній у Рівному витягнули тіло п’ятдесятирічного чоловіка в чорному кожусі. Його особа встановлюється.

П’яний стрілець

Вилучили двоствольну рушницю із саморобним пристроєм для підсвічування у п’яного водія автомобіля “Москвич”, якого інспектори ДАІ зупинили на вулиці Дворецькій у Рівному.

Мультики від міліціонерів

Працівники міліції подарували домашній кінотеатр “Самсунг” вихованцям Вербської середньої школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Домашній кінотеатр планують розмістити в одному з корпусів, де малята дивитимуться мультики.

11.01.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, ГУ МНС в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2007p. 
На головну сторінку