Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №887 від 21.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Хороші й погані меблі для спальні, як вибрати

Хороші й погані меблі для спальні, як вибрати

Насправді критерій хороших меблів тільки один - вона повинна вас влаштовувати по всіх параметрах. Тобто, не повинен дратувати колір чи дизайн, повинно вистачати місця для всіх речей. Звичайно, важливий комфорт - хіба можуть бути хорошими скрипучі ліжко або незручний стілець, від якого болить спина?

На Мебель-мебель роблять гарні меблі, але наші клієнти говорять, що вони відмінні - зручні й надійні. Шафи виглядають компактними, але їх місткість вражає. А ліжка саме такі, про які мрієш - великі, міцні, на таких зручно спати. Ще є комоди, тумби, милі пуфики і функціональні столи. У нас можна купити матраци та подушки для здорового сну, дзеркала різних розмірів.

Про красу, звичайно, у всіх свої уявлення, але в асортименті є багато різних комплектів. Подивіться каталог меблів для спальні https://mebel-mebel.com.ua/eshop/spalni/, там напевно є саме те, що ви шукали в інших магазинах і ніяк не могли знайти.

Як правильно підібрати меблі для спальні?

В першу чергу уявіть, який ви хочете бачити свою спальню. Суворою і стриманою? Світлої і елегантною? Вам подобається меблі для спальні в сучасному стилі або класичному? У нас є меблі для спальні світла і темна, класичних форм і з оригінальним дизайном. Є модульні меблі для спальні будь-якої площі, в тому числі і для дуже маленьких кімнат.

Якщо ви ще не визначилися, то ми можемо допомогти.

Замовте зворотній дзвінок або зателефонуйте самі, щоб дізнатися все про наших меблів. Розповімо, допоможемо, обов'язково порадимо відповідну вашим вимогам сучасні меблі для спальні. Чи можемо підібрати цілий комплект або окремі товари - в загальному, звертайтеся в будь-якому випадку.

Спробуйте нашу програму для розміщення меблів, це безкоштовно. Треба буде скачати її на комп'ютер, це займе кілька хвилин. У цій програмі можна вибирати і розставляти меблі по кімнаті, пересувати її з місця на місце і доповнювати інтер'єр деталями. Виходить реалістично і саме так, як вам захочеться. Або приїжджайте до нас в фірмовий магазин, консультанти розставлять меблі в програмі для вас і покажуть, які комплекти у нас є.

21.11.2018



Рівне-Ракурс №10 від 21.11.2018p. 
На головну сторінку