Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №888 від 22.11.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Рівненська ОДА прозвітувала про свої соціальні зобов’язання

Влада, роботодавці та профспілки під час соціально-економічної ради прозвітували про свою роботу з початку року у рамках Територіальної тристоронньої угоди.

Про виконання соціальних зобов’язань обласної влади розповів заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко.

Так, за його словами, обласна влада Рівненщини працює над поліпшенням надання послуг у різних сферах – медицині, освіті, дорожній інфраструктурі та інших галузях:

«З цією метою в області будуються 34 амбулаторії в рамках державної програми «Допомога поруч», а ще 33 в рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Також втілення останньої ініціативи передбачає й закупівлю сучасного обладнання для діагностування хвороб кровообігу та транспорту. Цього року вперше системно підійшли до будівництва та ремонту доріг як державного та місцевого значення».

Ще одним важливим напрямком обласної влади є робота над погашенням заборгованості з виплати заробітної плати.

«Тут важлива співпраця представників місцевої влади з Управлінням Держпраці у Рівненській області. Адже завдяки спільним зусиллям були обстежені понад 800 суб’єктів господарювання щодо офіційного оформлення працівників, дотримання законодавства у частині виплати мінімальної зарплати», - зазначив Ігор Тимошенко.

22.11.2018



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2018p. 
На головну сторінку