Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №274 від 11.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мода-2007

Навесні кожна жінка відчує себе принцесою

Навесні кожна жінка відчує себе принцесою

Мода весни-2007 - це гармонія та елегантність. Шик, блиск і епатаж тимчасово відходять на другий план. Акцент із кричущого гламуру переноситься на тканини, крій та увагу до деталей. Модний силует: верхня частина костюма стає більш об’ємною, нижня - вужчою. Талія підкреслюється поясом. Словом, у пошуках модного образу доведеться звернутися до 50-х, 60-х і деяких деталей 80-х років.

Кольори і тканини

Кольорова палітра весни-2007 складатиметься, переважно, зі світлих тонів - білого, сірого, ніжного рожевого, ванільного, шляхетного бежевого і коричневого, у всьому розмаїтті його відтінків, також модним буде колір “графіт”. На піку - вічно юне сполучення чорного і білого. Актуальними будуть етнографічні та природні мотиви.

Модними тканинами вважатимуться льон, шовк, віскоза, трикотаж (особливо - кашемір та джерсі) і тонка бавовна. “Крик” і знахідка сезону - жаккард.

Сукні, блузки, спідниці

Сукня - знову фаворит сезону. Вільний крій, як і раніше, в моді. Актуальними будуть плаття-балон, плаття-туніка та плаття комбінованої довжини з великими кишенями. Жіночності сукням додаватимуть рукави-ліхтарики і завищена лінія талії, тюль, волани і мереживо - словом, навесні кожна жінка зможе стати принцесою.

Модний приклад: бавовняне плаття з квітами або сукня в дусі 50-х: широкий пояс, облягаючий ліф, широка спідниця до колін, дрібний малюнок.

Блузка - це другий фаворит сезону. Модними будуть блузи в іспанському та російському народних стилях, з жабо і буфами та блузи-кімоно.

Модний приклад: звичайна біла блузка у сполученні з широким поясом і бермуди до колін - новий бізнес-стиль.

У спідниць з’явиться цікава деталь - бретелі. Короткі спідниці за допомогою широких складок і воланів стануть об’ємними. Актуальними будуть спідниці-балони та спідниці А-силуету, оздоблені воланами, мереживом і рюшами - ці деталі використовуватимуться навіть у ділових костюмах.

Модний приклад: шовкова спідниця в складку із широким поясом на талії.

Костюми

Навіть у рамках класичного бізнес-стилю можна виглядати модно: варто лише придбати костюм, що складатиметься зі спідниці-“олівця” і короткого жакета з підкресленою лінією плечей. Залишається актуальним і жакет-болеро, тільки тепер його носитимуть із платтями, сарафанами або з вузькими штанами як повноцінний діловий костюм.

Наймоднішими будуть вузькі штани та бермуди до колін. Шорти продовжуватимуть свою переможну ходу. Не втратять актуальності і джинси 7/8.

Модний приклад: штани 3/4 у сполученні з болеро.

Верхній одяг

Навесні верхній одяг стане більш об’ємним і вільним. У пальто і куртках з’являться рукави-кімоно, актуальними залишаться тренчі, декоровані великою кількістю блискавок, ґудзиків і навіть усюдисущих воланів.

Модний приклад: біле пальто до колін у сполученні з вузькою спідницею або штанами.

Взуття та сумки

Високий прозорий каблук, фатальна шпилька, платформа, вузький або заокруглений носок, босоніжки, напівбосоніжки, шнурівки або їх відсутність - усе стильно.

Сумка повинна бути місткою і досить яскравою: декорована металевими смужками або імітацією англійської вишивки.

Основні тенденції весняної моди:

• Романтизм і лаконічність: поєднання ділового стилю і романтичних деталей.

• Жіночність в усьому: від крою до аксесуарів.

• Світлі, напівпрозорі тони.

• Рельєфні зображення, тканини з яскраво вираженою структурою.

• Поєднання стилів і часів.

• Природні й етнічні мотиви.

11.01.2007



Рівне-Ракурс №10 від 11.01.2007p. 
На головну сторінку