Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №275 від 18.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Світ ласощів

Якісна випічка - це витвір мистецтва,

Якісна випічка - це витвір мистецтва,

вважає підприємець, власник ТМ "Івіта" Ірина Коленчук

Який найшвидший і найпростіший спосіб підсолодити своє буденне життя та влаштувати справжнє свято? Відповідь проста: придбати щось солоденьке! І найкоротший шлях - у фірмовий магазин торгової марки “Івіта”, що на Гагаріна, 39. Адже там на вас завжди чекає свіжа, смачна випічка на будь-який смак, що задовольнить навіть найвибагливіших гурманів.

- Якісна випічка - це справжній витвір мистецтва майстрів із гарним смаком і, певна річ, неабияким хистом, - переконана приватний підприємець, власник ТМ “Івіта” Ірина КОЛЕНЧУК, яка самотужки створила цю торгову марку, вклавши в неї всю свою любов і бажання виготовляти для людей смакоту.

З самого початку створення “Івіти” Ірина Коленчук поставила собі за мету випікати лише якісну продукцію.

- Усі належні умови для виготовлення продукції найвищого ґатунку у нас є, - говорить Ірина Євгенівна. - Цех повністю відповідає технологічним вимогам. Крім того, для випічки ми використовуємо лише вітчизняну, натуральну сировину. Тобто, якщо це дріжджі, то це натуральні дріжджі, - ніяких неприродних розпушувачів; усі начинки для тістечок - лише натуральні. Звісно, ми цікавимося західними технологіями, адже наші споживачі хочуть бачити на прилавку щось новеньке.

Що ще приваблює ласунчиків, які купують випічку торгової марки “Івіта”? Розмаїтість асортименту. Яких тільки тістечок, тортів та булочок там немає! На будь-який смак! Широкий асортимент є одним із пріоритетів цієї торгової марки. І постійним клієнтам про це відомо.

- За п’ять років існування на ринку Рівного ми стали добре знаними, - говорить Ірина Коленчук. - За цей час наші пріоритети не змінилися. Своїх клієнтів ми поважаємо і дбаємо про якість продукції та її асортимент. Про результати свідчать призові місця на виставках і конкурсах кондитерських і хлібо-булочних виробів Рівного.

Так, сімейний бізнес Коленчуків у Рівному знають. Директором цього підприємства є син Ірини Євгенівни - Анатолій. Загалом, колектив “Івіти” - це команда однодумців, майстрів своєї справи.

А мета у торгової марки “Івіта”, за словами Ірини Коленчук, єдина:

- Якщо ми продовжуватимемо якісно працювати, тоді й буде перспектива. Ми хочемо підняти якість нашої продукції на якомога вищий рівень. А невдовзі на рівнян очікує приємний подарунок - фірмове кафе від ТМ “Івіта”. Але про це - трішки пізніше...

Адреса ТМ "Івіта": м.Рівне, вул.Гагаріна, 39,

тел.: (0362) 64-54-17

18.01.2007Алла РОГАШКО



Рівне-Ракурс №10 від 18.01.2007p. 
На головну сторінку