Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №892 від 20.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

10 зірок, які відмовилися від материнства

10 зірок, які відмовилися від материнства

Термін «Сhild-Free» в буквальному розумінні означає «свобода від дітей». Іншими словами, чайлдфрі ? це людина, яка обрала шлях усвідомленого безпліддя. Як відомо, серед зірок є прихильники бездітного способу життя. Пропонуємо тобі дізнатися, хто із знаменитостей не бажає народжувати дітей:

• Патрісія Каас

Французька співачка та актриса є дуже темпераментною особистістю. Її життя завжди було наповнене яскравими чоловіками і пристрасними романами. Але Патрісія Каас так і не наважилася стати матір’ю.

«У 20 років я була вагітна. І, хоча мій чоловік попросив залишити малюка, для мене вибір був очевидний. Тепер я не страждаю через це. Якщо я зустріну правильну людину, ми зможемо усиновити дитину» - пояснює свою позицію Патрісія.

• Кайлі Міноуг

Мініатюрна австралійська співачка, актриса і автор пісень Кайлі Міноуг у свої 48 років так і не стала матір’ю. Подолавши онкологію, співачка повністю зосередилась на своїй кар’єрі і особистому розвитку.

На думку співачки, незважаючи на численні романтичні зв’язки та захоплення, вона так і не змогла зустріти людину, з якою у неї з’явилося б бажання стати матір’ю.

«Можливо, бути матір’ю-одиначкою ? це просто не для мене. Не можна мати все. Я намагаюся зберігати спокій і приймати те, що маю, і не концентруватися на тому, чого у мене немає» - розповідає Кайлі.

• Рене Зеллвегер

Знаменита своєю роллю Бріджит Джонс ? Рене Зельвегер до материнства ставиться з побоюванням. Актриса говорить, що материнство ніколи не входило до списку її мрій. Для актриси кар’єра завжди була в пріоритеті. Все своє життя Рене воліла жити сьогоднішнім днем, не замислюючись про майбутнє.

«Материнство ніколи не було моєю метою. Я ніколи не будувала конкретних планів на майбутнє. Просто мені хочеться бути незалежною і самій про себе піклуватися» - каже аткриса.

• Кім Кеттролл

Одна з найяскравіших актрис серіалу «Секс у великому місті» Кім Кеттролл назавжди відмовилася від материнства. Все своє життя актриса щиро вважала, що діти просто заважають своїм батькам.

«Пограти з племінниками і маленькими дітьми друзів ? це добре, але повернувшись додому, я хочу розслабитися і відпочити, а не возитися з пелюшками, уроками або іграшками» - розповідає актриса.

• Діта фон Тіз

Американська виконавиця шоу в стилі бурлеску, фотомодель, співачка Діта фон Тіз не поспішає вагітніти з двох причин: вона надто любить свою роботу, щоб піти в декрет, і обожнює своє тіло.

«Раніше я думала, що до 28 років буду заміжня і вийду на пенсію. Я тоді й уявити не могла, що моя кар’єра буде в самому розпалі. Якби я завагітніла, я б переглянула свої погляди, але, якщо навіть цього не станеться, я не перестану вважати себе жінкою» - говорить Діта фон Тіз.

• Лайза Міннеллі

Відома американська співачка і актриса Лайза Міннеллі, дочка легендарної Джуді Гарленд, за все своє життя так і не змогла стати мамою.

Чотири рази Міннеллі виходила заміж, і всі чотири рази її шлюб закінчувався розлученням. Одного разу співачка була вагітною, але дитині не судилося з’явитися на світ. Після цього актриса і співачка зосередилася на власній кар’єрі і зайнялася благодійністю.

• Вайнона Райдер

Американська кіноактриса Вайнона Райдер свого часу вважалася однією з найкрасивіших наречених Голлівуду. Вона зустрічалася з відомими акторами ? Джонні Деппом і Меттом Деймоном. Але в свої 45 років вона так і не була заміжня і не обзавелася дітьми

«Звичайно ж, я припускаю, що вийду заміж, але навряд чи зберуся народжувати дітей. Я сама як дитина» - розповіла одного разу Вайнона Райдер журналу «People».

• Дженніфер Еністон

Відома американська актриса, секс-символ і яскравий приклад для наслідування так і не змогла стати матір’ю. На початку своєї кар’єри, будучи у відносинах з Бредом Піттом, у Дженніфер сталося два викидні. У 2011 році Дженніфер Еністон почала зустрічатися з актором Джастіном Теру, а в 2015-му пара одружилася. Шанувальники співачки вірять, що Еністон одного разу стане матір’ю, але у актриси свої думки з цього приводу:

«Мені не подобається тиск, який люди здійснюють на мене як на жінку, стверджуючи, що я провалилася, тому що не маю потомства. Не думаю, що це справедливо. Я вважаю за краще присвячувати весь свій час роботі. І, як мені здається, народження і виховання дитини ? це найважча, найголовніша робота в житті. Тому вона заслуговує не менше часу, ніж моя нинішня кар’єра»

• Камерон Діас

Камерон Діас за все своє життя змінила безліч бойфрендів і в 2015 році нарешті вийшла заміж за бек-вокаліста гурту «Good Charlotte» Бенджі Медденома. Актриса щаслива в шлюбі, але до питання материнства вона ставиться дуже обережно. Камерон цінує своє життя, в якому немає місця дітям:

«Діти змінюють життя. Кардинально. А мені подобається моє життя. Діти не є єдиним джерелом щастя і задоволення життям. І, мені здається, набагато простіше приносити в цей світ життя, ніж любов. Ухвалення рішення про народження дитини має ґрунтуватися на серйозних роздумах, в іншому випадку воно виявиться великою помилкою.»

20.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 20.12.2018p. 
На головну сторінку