Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №893 від 27.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Здолбунівському районі відбулися спортивні змагання

В Здолбунівському районі відбулися спортивні змагання

Протягом року в Рівненській області проводиться велика кількість спортивно-масових заходів, учасниками яких стають як школярі і студенти, так й дорослі люди, ветерани і навіть професійні спортсмени. Нещодавно чергове свято рухової активності і здорового способу життя завітало в Здолбунівський район. Тут на базі Мізоцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів» відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Ти зможеш, якщо зміг я!».

Його організовують працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, яким в цьому допомагає Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області. Такі заходи традиційно проводяться у дитячих спеціальних закладах у прохолодні листопад та грудень. Але попри це, на спортивних майданчиках тут завжди «спекотно».

Цього разу не трапилося винятку і шість команд юних любителів активного дозвілля влаштували між собою справжню баталію, в якій були і перемоги на останніх секундах, і гіркі поразки. Але за підсумком всіх шести командних естафет жоден колектив не відпустив далеко своїх суперників. На більшості стартів різниця між першим та останнім місцем відрізнялася на лічені секунди.

Зрештою, навіть в рівній боротьбі завжди є ті, кому пощастило трішки більше. Цього разу на найвищу сходинку п’єдесталу злетіли «Орли», трішки їм поступилися «Українці», а команда «Стріла» замкнула трійку призерів. Всіх їх, а також переможців конкурсу спортивного малюнку, нагородили під час урочистого закриття змагань.

27.12.2018



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2018p. 
На головну сторінку