Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №893 від 27.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції

Нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції

20 грудня слідчі зареєстрували два факти нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції: у Рівному та Рівненському районі. Обох нападників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Опівночі 20 грудня, між селами Котів та Нова Українка Рівненського району екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «Audi», номерний знак якого був забруднений та не освітлювався. Під час спілкування з водієм із автомобіля вийшли четверо чоловіків, із явними ознаками алкогольного сп’яніння, які висловлювались нецензурною лексикою та почали шарпати поліцейських за одяг.

Під час конфлікту, до одного із учасників поліцейський застосував засоби фізичного впливу, однак той не припинив правопорушення та почав наносити поліцейським удари рукою по голові.

24-річного жителя Котова затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У лейтенанта поліції медики діагностували струс головного мозку і забої обличчя. Наразі він перебуває під наглядом медиків.

Ще одного нападника затримали на вулиці Дубенська у Рівному.  Під час опрацювання виклику заступником командиру взводу роти поліції особливого призначення, на нього з ножем кинувся 43-річним місцевий житель. Завдяки миттєвій реакції, поліцейському вдалося руками схопити  ніж та затримати нетверезого чоловіка. Його помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Медики діагностували у поліцейського різані рани руки.

Обом зловмисникам слідчі повідомили про підозру в нанесенні тілесних ушкоджень поліцейським за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. За вчинені злочини чоловікам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

27.12.2018Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2018p. 
На головну сторінку