Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №894 від 03.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

У Рівному розпочала свою роботу Молодіжна міська рада

27 грудня в залі засідань Рівненської міської ради відбулося підведення підсумків першого етапу проекту-переможця громадського бюджету “Молодіжна міська рада”. Секретар міської ради Сергій Паладійчук, який, до речі, є ініціатором проекту «Молодіжна міська рада», привітав присутніх та зазначив, що пройшовши попередній відбір кандидати у депутати Молодіжної міської ради Рівного матимуть багато нових можливостей та перспектив.

- Переконаний, що участь у цьому проекті крім того, що дає нові можливості, має і свої позитиви. Наскільки ці позитиви будуть великими, наскільки глибокими і як вони відобразяться на вашому житті – це залежить насамперед від вас. Я вам можу пообіцяти, що зі свого боку буду максимально сприяти щоби ви, будучи людьми активними, отримали від цього всього максимальну користь – звернувся до присутніх Сергій Паладійчук.

Молодіжна міська рада Рівного буде прототипом Рівненської міської ради та функціонуватиме за її принципами. Так, до нової Молодіжної міської ради буде входити п’ять комісій, а саме: постійна комісія з питань бюджету, економіки та підприємництва; постійна комісія з питань освіти, культури та туризму; постійна комісія з питань сім’ї, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я; постійна комісія з питань урбаністики, архітектури, будівництва, землевпорядкування та екології; постійна комісія з питань захисту прав людини, зв’язків з громадськими об’єднаннями та засобами масової інформації.

З метою належного оформлення депутатів Молодіжної міської ради Рівного для них виготовлять посвідчення депутатів.

17 січня 2019 року відбудеться установчо-навчальна сесія Молодіжної міської ради Рівного. 13 лютого 2019 року – перша робоча сесія.

03.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2019p. 
На головну сторінку