Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №895 від 10.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Розбійний напад на пенсіонерку

Розбійний напад на пенсіонерку

Напад на 74-річну жительку Острога стався п’ятого січня, близько 17 години на вулиці Бельмаж. За вчинений злочин, раніше судимий чоловік може знову опинитися за ґратами строком до 12 років.

Поліцейські з’ясували, що того вечора пенсіонерка, яка проживає сама, займалася домашніми справами в підсобному приміщенні поблизу свого помешкання. Коли повернулася до будинку, застала там невідомого чоловіка, який нишпорив у її речах. Жінка злякалася, і хотіла втекти. Утім, той схопив пенсіонерку, приставив ніж до горла та почав її бити доки вона не впала. Тоді, зловмисник наніс ще кілька ударів ногами і втік.

Знесилена і налякана, бабуся зуміла встати та зателефонулава своєму внукові, а той - до поліції. Каретою швидкої медичної допомоги потерпілу доставили до місцевої лікарні, де медики діагностували у неї численні забої та садна тіла.

На місці злочину слідчо-оперативна група з’ясувала, що з помешкання зникла тисяча гривень. Проведеними оперативними заходами поліцейські розшукали та затримали чоловіка причетного до злочину. Ним виявися 31-річний місцевий житель, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Слідчі Острозького відділу поліції готують матеріали для повідомлення йому про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років.

10.01.2019Відділ комунікації поліції Рівненської області



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2019p. 
На головну сторінку