Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №896 від 17.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Сестра Віри Брежнєвої розлучилася з Олександром Цекало

Сестра Віри Брежнєвої розлучилася з Олександром Цекало

Відомий продюсер і шоумен Олександр Цекало розлучається з сестрою Віри Брежнєвої - 34-річною Вікторією Галушкою. Про розлучення повідомив сам Олександр Цекало виданню «Комсомольска правда».

Уже не вперше Олександр Цекало проводить час у романтичній обстановці з таємничою незнайомкою, а не з Вікторією Галушкою. Як виявилося пізніше, Олександр вирушив з тією ж жінкою в Італію.

Пізніше стало відомо, що Олександр Цекало не зраджував своїй дружині Вікторії Галушко, так як пара вже давно офіційно розлучена. Як стверджує Олександр, у них з Дариною все серйозно. Пара навіть заручилася:

«Я офіційно розлучений і вільний. Тому слово «коханка» недоречне і образливе. Повідомляю всім, хто підглядає, знімає на телефон, а опісля викладає в соцмережі і друкує: ми з Дариною кохаємо один одного, наші стосунки почалися не вчора. Ми заручені. У нас буде сім’я. Кохання - це єдина річ, якій неможливо дати занадто багато. Це не я сказав. Це Генрі Міллер», - коментує Олександр Цекало.

Варто зазначити, що Олександр Цекало був одружений тричі. Першою дружиною шоумена стала Олена Шіферман, другою - співачка Лоліта Мілявська. З Вікторією Галушкою третій шлюб тривав 10 років. У пари також народилося двоє дітей.

17.01.2019



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2019p. 
На головну сторінку