Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №207 від 29.09.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Традиції збережено!

Справжній хліб у кожен дім

Справжній хліб у кожен дім

На вулицях Рівного вже стало звичним бачити фірмові кіоски ВАТ “Поліссяхліб” – “Колосочки” (на фото). І справді, такі пункти продажу хлібобулочних виробів максимально наближують продукцію підприємства до споживача. Сьогодні ласувати найсвіжішими хлібобулочними виробами від ВАТ “Поліссяхліб” (адже сюди їх привозять двічі-тричі на день) мають змогу рівняни, які мешкають на вулицях Грушевського, Чорновола, біля залізничного вокзалу, діагностичного центру, поблизу обласної друкарні та супермаркету “Сільпо”. У планах підприємства - відкриття ще трьох таких кіосків: у мікрорайонах Ювілейний, Північний та по вулиці Князя Романа. А головне те, що і в “Колосочках”, і у фірмовому магазині “Колосок”, що знаходиться на центральному продовольчому ринку, продукція підприємства реалізується з мінімальною торговою націнкою.

До нової якості – через давні традиції

ВАТ “Поліссяхліб” сьогодні – це компактне, широкопрофільне підприємство з багатьма видами діяльності: виробництво чорного хліба, булочної продукції, кондитерських виробів, їх оптова і роздрібна торгівля. В асортименті підприємства також близько двадцяти видів безалкогольних напоїв.

Щорічно на розширення та модернізацію процесу виробництва підприємство вкладає близько півмільйона гривень. Результати не примушують себе довго чекати. Сучасне технологічне устаткування вітчизняного і закордонного виробництва дозволяє випускати високоякісну хлібобулочну продукцію, асортимент якої зараз складає понад 40 найменувань. Серед них – плетінки, рулети, бісквіти, тістечка, кекси, пряники та хліб декількох сортів. Наразі освоєно випуск елітного хліба “Геркулес”, що має лікувальні властивості. “Геркулес” містить вітаміни, які необхідні для нормальної роботи шлунка під час лікування антибіотиками, при анемії та діабеті.

Напевно, сьогодні для багатьох рівнян слова “якісний хліб” і ВАТ “Поліссяхліб” – це синоніми. І справді, на підприємстві багато уваги приділяється якісним показникам. При виробництві хліба використовується оптимальне поєднання старих традицій хлібовипікання і найсучасніших технологій. З цього приводу існує навіть гасло – “Традиції збережені”. Так, наприклад, підприємство принципово не використовує штучних добавок та розрихлювачів, що прискорюють виробничий процес, але їх наявність позначається на якості хліба. Тому й обирають рівняни продукцію від “Поліссяхліб”. Зокрема, неабиякою популярністю користується хліб “Дарницький” та “Колосковий”. А постійний попит на житньо-пшеничний хліб (а в народі просто “чорний”) пояснюється ще й, передусім, смаковими якостями та прийнятною ціною.

Є на підприємстві і те, що відрізняє його від приватних міні-пекарень (а їх у Рівному діє близько 140), - це атестована лабораторія. Саме тут 4-8 разів за зміну ведеться суворий контроль не лише за сировиною, а й за вже готовою продукцією. Вже сьогодні на ВАТ “Поліссяхліб” впроваджується комплексна система управління якістю ISO 9001.

Добробут працівників – запорука успіху

На питання про секрет успіху ВАТ “Поліссяхліб” голова правління Віктор НАГОРНЮК (на фото) відповідає: “Головне - це забезпечення належних умов праці, достойний матеріальний та моральний захист своїх працівників. Адже в кожної людини є душа, сім’я, особисті потреби. Людина – це “найвище”…”.

І працівники ВАТ “Поліссяхліб”, відчуваючи себе захищеними, з повною віддачею ставляться до роботи. Найвищим доказом цього є постійний попит на продукцію підприємства. А ще – відзнаки, яких у кабінеті Віктора Володимировича немало. Так, минулого року “Батон” виробництва ВАТ “Поліссяхліб” став лауреатом всеукраїнського конкурсу “100 кращих товарів України”. А за благодійну роботу (майже 100 тисяч гривень на рік витрачається на потреби дітей-сиріт, інвалідів) голова правління та депутат міськради Віктор Нагорнюк нагороджений орденом Христа Спасителя.

У найближчих планах підприємства - робота над упаковкою продукції та розширення її асортименту. Все це, а також віра у щасливе майбутнє, дозволяють ВАТ “Поліссяхліб” залишатися лідером на ринку харчової промисловості Рівненської області.

29.09.2005Олександр ДЖИГИРЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 29.09.2005p. 
На головну сторінку