Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №275 від 18.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Хочеш бути гарною - будь нею!

Головний лікар клініки краси Володимир СУХОМЛИНОВ

"Скинути" 5-7 років, щоб омолодитися, -

тепер це стало можливим і в Рівному. Наймодніша і найсучасніша клініка краси в Рівному - так позиціонують свій заклад засновники “Медлайфу”, який днями офіційно відкрився в обласному центрі.

Інтер’єр дизайнери продумали до дрібниць. Оригінальне кольорове вирішення клініки побудоване на контрасті кольорів слонової кістки та чорного. Адже відвідувачі мають відчувати максимальний європейський комфорт, проходячи найрізноманітніші процедури на суперсучасному французькому обладнанні. Вам запропонують масаж, який роблять лише у знаменитому Трускавці, фотоепіляцію і засмагу в турбосолярії моделі 2007 року. А якщо потрібно - то й ліпосакцію конкретної ділянки тіла. Є в клініці й “апарат для лінивих”, година роботи на якому замінює шість годин виснажливих занять у спортзалі. Найбільше його полюбили рівненські чоловіки, яким апарат підкачує будь-яку групу м’язів.

Зрозуміло, що всі перелічені види задоволення не дешеві, але якісні. У планах клініки - за рік-півтора вийти на повну потужність, побудувати сауну, критий басейн тощо. Проте красу неможливо відновити без лікування. Тому всі процедури призначаються лише після огляду фахівців клініки: як наших, рівненських, так і приїжджих з інших областей. У “Медлайфі” надають перевагу не стероїдним препаратам, а фізіо- та бальнеотерапії. Основна ж увага приділяється хребту та хворобам опорно-рухового апарату, бо це недуга нашого сучасного способу життя.

18.01.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 18.01.2007p. 
На головну сторінку