Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №898 від 31.01.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Сергій Рибачок: «Проект Світового Банку на Рівненщині вже виконано на 40%»

Сергій Рибачок: «Проект Світового Банку на Рівненщині вже виконано на 40%»

24 січня 2019 року в Рівненській ОДА відбулося розкриття тендерних пропозицій на ремонт та реконструкцію 33 амбулаторій Рівненщини. Ці роботи будуть проводитися в рамках реалізації будівельного компоненту проекту  Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». 

Зокрема, свої пропозиції будівельні компанії подавали на реконструкцію 8 амбулаторій Рівненського району, 3 амбулаторій у місті Рівному, одну амбулаторію в місті Здолбунів та 4 в Здолбунівському районі, одну в Острозі, по 2 в Дубно та Острозькому районі, а також 5 на Дубенщині. Також планується реконструкція по одній амбулаторії в Демидівці, Млинові та Млинівському районі і 4 амбулаторії в Радивилівському районі.

Сама процедура розкриття тендерних пропозицій дуже важлива для забезпечення чесної конкуренції при проведенні робіт. Вже після самої процедури стан виконання проекту прокоментував керівник групи консультативної підтримки проекту на Рівненщині Сергій Рибачок.

- Проект Світового банку «Поліпшення охорони здоров?я на службі у людей » включає в себе значний будівельний сегмент. Його загальна вартість становить тринадцять мільйонів доларів США. Це для нашої області дуже значна сума. Ремонт та реконструкція амбулаторій дуже важлива для покращення рівня надання медичної допомоги для мешканців області, особливо тих, що живуть у сільській місцевості. Хочу відмітити досить великий рівень конкуренції, який я спостерігаю на сьогоднішньому розкритті тендерних пропозицій. За виконання робіт на кожному об?єкті вирішили поборотися не менше трьох фірм. Це добре. Хочу відмітити, що з п?яти учасників три - рівненські будівельні компанії. Ми відкрили пропозиції учасників торгів, і тепер всі вони будуть ретельно вивчені і думаю, що за півтора місяці вже будуть відомі переможці і можна буде починати роботи. Після підведення підсумків нинішнього конкурсу і проведення робіт, рівень виконання будівельний сегмент нашого проекту буде виконаний на 80%. Якщо брати стан виконання проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров?я на службі у людей» на Рівненщині то нами вже виконано 40% від запланованого. Так що робота йде.

31.01.2019Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2019p. 
На головну сторінку