Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №899 від 07.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Врятовано 273 людських життя: рятувальники Рівненщини підсумували рік

Рятувальники Рівненщини підсумували роботу за 2018 рік та окреслили пріоритетні цьогорічні плани.

Так, торік підрозділи ГУ ДСНС у Рівненській області здійснили більше 2,5 тисяч виїздів за сигналом «Тривога». Рятувальники оперативно відреагували на дві надзвичайні ситуації, ліквідували 1363 пожежі, знешкодили понад шість сотень вибухонебезпечних предметів, а головне – врятували 273 людських життя, з яких 33 дитини.

Присутня на підсумковій нараді заступниця голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко відмітила досить високу співпрацю між рятувальниками та владою області і подякувала за службу особовому складу Рівненського гарнізону ДСНС.

У свою чергу начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області Сергій Крук запевнив присутніх, що колектив Служби порятунку Рівненщини здатен виконати всі завдання керівництва держави та області.

«Ми постійно докладатимемо максимум зусиль для підвищення оперативності та професіоналізму працівників наших підрозділів, щоб кожна людина, яку торкнеться лихо, могла відчути турботу про неї з боку рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій», - наголосив генерал-майор Сергій Крук.

У підсумку наради були визначені основні пріоритети у подальшій діяльності. Зокрема, щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій різного характеру та загибелі на них людей, а також підвищенню рівня готовності пожежно-рятувальних підрозділів краю.

Під час наради особовий склад рівненських рятувальників було нагороджено почесними грамотами Рівненської облдержадміністрації, обласної ради, Рівненського міського виконавчого комітету та обласного управління ДСНС області. 

07.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2019p. 
На головну сторінку