Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №899 від 07.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Оселедець по-кашубськи

Оселедець по-кашубськи

2 жирних, малосольних оселедця 2 середні цибулини 1 банка томатів у власному соці (400мл), можна взяти пасату 4-6 штук чорносливу (краще копчений) 50гр. родзинок 1ст.л. гірчиці (краще гострої) 3-4 ягоди ялівцю 1 лавровий листочок 1ст.л.цукру 3ст.л.оцту сіль, перець за смаком

Цибулю порізати кубиками, підсмажити до прозорості. Чорнослив і родзинки промити гарячою водою, чорнослив порізати, додати до цибулі. Додати томати разом з соком, відразу додаємо всі приправи, спеції, тримаємо на середньому вогні, поки все не стане кремової консистенції, приблизно хвилин 10. Пробуємо і виправляємо на свій смак. Даємо охолонути.

Оселедць філеруємо, ріжемо шматочками. Викладаємо оселедець і заправку в банку шарами. Залишаємо в холодильнику на 2 доби для маринування.

07.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2019p. 
На головну сторінку