Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №899 від 07.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

У Костопільському районі діти взяли участь у «Розминці від чемпіона»

У Костопільському районі діти взяли участь у «Розминці від чемпіона»

Після нетривалої перерви, обласний спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» знову крокує навчальними заклади Рівненщини. Черговим місцем куди в рамках цього проекту завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області стала Звіздівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

Цього разу діти мали можливість поспілкуватися з майстром спорту України з легкої атлетики Миколою Шамою. Спортсмен легко знайшов спільну мову зі школярами. За його словами, ще у юному віці завжди мріяв стати видатним спортсменом.

Микола розповів дітям про свої досягнення у метанні списа. Розказав, що його особистий рекорд 79,29 метрів. Спортсмену справді було чим поділитися з дітьми. Особливо їм цікаво було послухати про міжнародні змагання легкоатлета у різних країнах світу. Із захопленням чемпіон повідав дітлахам про змагання в Туреччині - це була його перша подорож за кордон. Протягом зустрічі школярі ставили численні запитання. Окрім засвоєних теоретичних знань, діти зробили розминку а також отримали майстер-клас від метальника списа.

Під час заходу, окрім можливості особисто познайомитися з чемпіоном і зробити з ним спільне фото, учні мали нагоду позмагатися між собою ще й в творчому конкурсі малюнків на спортивну тематику. Суддями були визначені три найкращих роботи, автори яких отримали пам’ятні нагороди з рук Миколи.

07.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2019p. 
На головну сторінку