Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №900 від 14.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс інформаційний

Зеленський – не нове обличчя!

Зеленський – не нове обличчя!

Це маска Коломойського!

Олігархи в черговий раз хочуть обдурити виборців, підсунувши їм «стару цукерку» в новій обгортці! Так, Ігор Коломойський, вивчивши соцдослідження, зрозумів, що люди хочуть бачити в політиці «нові обличчя». І він, відомий всім «старий політик» і найбільш цинічний з українських олігархів, ніяк не підходив на роль «нового обличчя». Ось тоді у Коломойського і народилася ідея зробити собі «маску» у вигляді Володимира Зеленського, щоб дати людям те, що вони хочуть.

Природа цього прийому не нова. Олігархи завжди підходили до виборів дуже методично і технологічно, саме тому їм завжди вдавалося зберігати свою владу в Україні і продовжувати грабувати нас протягом багатьох років.

Перед тим як підтримати того чи іншого кандидата, вони завжди детально вивчали очікування людей – що вони хочуть зараз, чого люди чекають від кандидатів, за які якості кандидата вони б віддали свій голос і т.д. Потім, спираючись на дослідження соціологів, олігархи створювали партії або образи для кандидатів, які, за цим планом, говорили людям якраз те, що вони хочуть почути.

Не виключенням стало і висунення Володимира Зеленського, якому було вирішено створити образ «ідеального кандидата». Кандидат Зеленський, за задумом його творця Ігоря Коломойського, повинен був стати для виборців не просто його «маскою», а й зовсім «новим обличчям» в політиці – тим, хто швидко закінчить війну, хто поборе корупцію, ну і, звичайно ж, стане найбільш чесною і порядною людиною.

Завдання по формуванню іміджу Кандидата Зеленського почали вирішуватися ще задовго до чуток про його президентські амбіції. Це була серйозно спланована і підготовлена ??спецоперація. І це не дивно, адже на кону було не якесь там підприємство або завод, а пост Президента, а для олігархів це означає прибуток в мільярди доларів.

Підготовку Зеленського почали, в першу чергу використовуючи телеканал Коломойського – «1 + 1», ефір якого просто заполонив майбутній кандидат, піднімаючи рівень своєї впізнаваності серед потенційних виборців. Потім на цьому ж каналі запустили серіал «Слуга народу», при перегляді якого люди вже підсвідомо повинні були звикати до думки, що Зеленський – це «гарний Президент».

За задумом Коломойського, на старті виборчої кампанії у людей вже мало бути сформовано підсвідоме позитивне ставлення до Зеленського – за рахунок образу Голобородька. Далі залишиться лише заявити про Зеленського як про «нове обличчя» і розраховувати на те, що виборці розпізнають в «масці» Коломойського щось нове і виділять Зеленського серед інших кандидатів, як нове віяння.

Зараз, дивлячись на останні рейтинги, можна стверджувати, що задум олігархів вдався. Багато людей повірили, що «маска» Коломойського – це «нове обличчя» в політиці, і що Зеленський перенесе після своєї перемоги образ Голобородька в реальне життя.

Однак ті, хто глибше розуміє, що відбувається за лаштунками політичного світу і знає більше про діяльність олігархів та їх корупційні схеми, знає, що Зеленський – це всього лише інструмент Коломойського для того, щоб збільшити масштаби корупційних схем олігарха. Ті, хто знає Коломойського особисто, не сумнівається в тому, що Зеленський – на 100% підконтрольна йому людина, і що якщо «Слуга народу» не дай Бог виграє вибори, то він 100% буде робити тільки те, що скаже його шеф.

І Коломойський не був би Коломойським, якби не прорахував все наперед і не перестрахувався. Саме тому в близьких до Бені колах всі вже давно знають, що Зеленський підписав з ним такі угоди, які ніколи вже не дозволять йому вийти з-під контролю олігарха.

Зараз Ігор Коломойський знаходиться в Ізраїлі, тому що в Україні його звинувачують у розкраданні понад 5 млрд доларів через «ПриватБанк». Тільки вдумайтеся в цю цифру! Якщо перерахувати її на всіх українців, то вийде, що кожен з нас, в тому числі новонароджені, втратили від дій Бені тільки через «ПриватБанк» понад 4 000 грн.

Якщо уявити собі, що Зеленський таки переміг, Коломойський, звичайно, відразу повернеться в Україну, поверне собі «ПриватБанк», «Укрнафту» і продовжить робити те, що робив багато років – грабувати нас з вами. А Зеленський так і буде далі його «маскою», в кращому випадку отримуючи свій відсоток від корупційних схем. Адже він просто «Клоун» олігархів, чого навіть не приховує.

Ось таке майбутнє може чекати українців, якщо вони будуть бездумно голосувати і не бачити суті речей. Якщо і цього разу Коломойському та компанії вдасться нас обдурити, то ще 5 років пограбувань наша країна просто не витримає.

Саме тому зараз вкрай важливо всім тим, хто вміє думати і аналізувати, всім тим, хто прочитає цю статтю і дізнається правду – донести її до інших людей. Тому що якщо ті, хто збирається голосувати за «маску» Коломойського, не дізнаються правди, ми можемо просто втратити нашу країну, і потім нам вже ні на кого буде ображатися.

Адже ті, хто не знає правди і підтримує Зеленського – просто обманюються, вірячи в диво, що, мовляв, спуститься c екранних підмостків «Зе-Голобородько» і за тиждень закінчить війну, а після всім дасть європейську зарплату, після чого буде працювати виключно на благо країни, порвавши всі зв’язки з Коломойським.

Саме тому ми повинні пояснити тим, хто не розуміє, що, приймаючи рішення голосувати за Зеленського, кожен повинен віддавати собі звіт, що він таким чином віддасть свій голос не за «Слугу народу», а за «Слугу Коломойського». Кожен, хто проголосує за Зеленського, віддасть свій голос за збереження старої корупційної системи і за колишніх «панів життя» – олігархів, які фактично і є причиною всіх наших бід та низького рівня життя.

14.02.2019Олександр Кривко

Олександр Тихонов, блогер: «Якщо раптом наш народ, вірячи в казки з телевізора, вибере Президентом Беніного Клоуна – я точно поїду! Я спілкуюся з багатьма і знаю, що з країни поїду не тільки я, моя сім’я і мої друзі – поїде більшість думаючих людей! Ми повинні зупинити цей маразм і пояснити тим, хто не розуміє, що голосуючи за Зеленського, люди голосують за прихід до влади Коломойського і фактичну смерть України! Наша країна просто не витримає ще 5 років пограбувань і олігархів при владі – це повинен знати і розуміти кожен, хто тільки думає віддати свій голос за Зеленського!» Сергій Проскурко, економіст: «Коли я чую, що хтось хоче голосувати за Зеленського – мене просто вивертає обурення і здивування від такого маразму. Відразу в голову приходить мудрість про те, що в кожній країні люди заслуговують своїх правителів! Якщо у нас настільки дурні люди, що готові голосувати за Клоуна головного Олігарха, то, напевно, вони заслуговують на те, щоб цей олігарх їх потім пограбував».



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2019p. 
На головну сторінку