Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №900 від 14.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Переможець Ігор Нескорених Андрій Усач отримав спортивного лука

Переможець Ігор Нескорених Андрій Усач отримав спортивного лука

Професійне знаряддя та стріли вручив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, який подякував спортсмену за гідне представлення України на змаганнях у Сіднеї.

«Ми гордимося нашим земляком. Андрій Усач показав чудовий результат в Австралії. Переконаний, що з цим знаряддям він цілитиме ще краще. Своїм особистим прикладом Андрій мотивує військових, які повертаються із зони бойових дій. На жаль, війна не закінчилась і щоденно наші хлопці отримують поранення», - відзначив Олексій Муляренко.

«Збулася ще одна моя мрія, за допомогою якої можна здобути ще більших вершин як для себе, так і для держави», - Андрій Усач подякував за професійне знаряддя.

Нині Андрій тренується на базі відділення стрільби з лука у Березному. Подароване знаряддя – виробництва Кореї і є одним з найкращих обладнань у лучному спорті. Вартість лука близько 100 тисяч гривень, кошти спрямували з обласного бюджету для школи спортивної майстерності. Під час придбання знаряддя консультувалися з Андрієм та його тренером майстром спорту України Олександром Онищуком.

Нагадаємо, Андрій Усач, доброволець, боєць 80-ї Львівської аеромобільної бригади, приймав участь у боях за аеропорт у Луганську. Після важкого поранення йому ампутували ногу, травмована ліва рука та щока. Після участі у військових діях він став активно займатися стрільбою з лука. У 2018 році Андрій Усач разом з українськими лучниками зайняв у командному заліку перше місце у «Іграх Нескорених».

14.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2019p. 
На головну сторінку