Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №900 від 19.02.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс інтимний

Знайомства в Інтернеті чи є сенс

І я можу впевнено заявити, що сайти знайомств - це чудовий майданчик для створення вибірки з партнерів!

Саме для знакомства Киев https://love.ua/region/Kiev/all, тут знаходиться найвища концентрація чоловіків "в пошуку". В рази складніше познайомитися в соціальній мережі, на вулиці, в спортзалі ... Просто тому, що ви не знаєте, в якому статусі перебуває чоловік, чи є у нього зараз настрій і час на спілкування з вами.

Коли я бачу, яку лінію поведінки на сайтах знайомств рекомендують деякі тренери по відносинам,

я розумію, чому у більшості жінок до таке негативне ставлення до цього формату пошуку партнера. Якщо ви будете дотримуватися їхніх рекомендацій - ви нікого там не знайдете!

Я вирішила реабілітувати сайти знайомств і спростувати міфи і неефективні стратегії поведінки, яких повно в інтернеті.

Міф 1: Чи не писати першої.

"... Ви ніколи не дізнаєтеся, чи тягне його до вас, якщо самі зробите перший крок ..."

Так, є такий психотип чоловіків, які не виносять, коли жінка пише перша. Але їх приблизно 10%. А решта 90 відсотків - або дуже спокійно дивляться на ініціативу жінки, або вітають її!

Можна сміливо показувати те, що чоловік вам приємний. Це нормально! Можна написати першої того, кого обрали ви і спробувати дізнатися один одного краще в листуванні. Чоловік за своєю природою більш інертний, ніж жінка. Він може не проявити ініціативу не тому що, ви не подобаєтеся йому, а просто тому що він вас не помітив в потоці осіб. Горезвісне думку про те, що чоловік - мисливець, справедливо. Але! Ніхто не говорить, про те, що він полює за тією жінкою, значимість якої вище значущості інших жінок для нього. Тобто, для того, щоб полювати, він повинен з вами бути якийсь час в контакті. Він не полює за всіма про всяк випадок.

Хочеш, щоб полювали на тебе? - Проявляй себе!

Міф 2: Якщо він вам подобається - ні в якому разі не повідомляйте йому про це.

Знову рекомендація тягне вас убік штучної комунікації. Якщо вам щось подобається в чоловікові, чому не можна сказати йому про це? Тому що він в цей же момент втратить до вас інтерес і втече? Тоді потрібно працювати з почуттям власної значущості. Чоловіки також люблять компліменти, як і жінки.

Якщо вам подобається його любов до подорожей, спорту, його робота,

в кінці кінців - сміливо про це говорите. Вносьте в ваше спілкування якомога

більше щирості!

Міф 3: Не поспішайте з відповіддю. Відповідайте на повідомлення чоловіків мінімум через добу з моменту їх отримання.

Щоб чоловік чекав добу, він повинен бути вже дуже включеним в вас. А, якщо ви слабо себе проявляєте? Якщо для того, щоб ви заговорили вас потрібно постійно ворушити? Те його очікування буде набагато менше відведених діб. Він просто буде писати в інше місце. Відповідайте тоді, коли є можливість. Підтримуйте живу, а головне цікаву переписку.

Є така фраза "людина-колоду в листуванні". Ось їм бути не потрібно. Чоловіки реагують на енергію.

І є ще одна причина, по якій не можна спеціально обмежувати себе в листуванні. Обмежуючи, ви надаєте особливого значення цієї комунікації. А значить, формуєте психологічну домінанту з приводу цього чоловіка. Це перший крок до того, щоб все зіпсувати вже на самому початку.

Замість того, щоб вичікувати відведений час на відповідь - спілкуйтеся цікаво і легко!

19.02.2019



Рівне-Ракурс №10 від 19.02.2019p. 
На головну сторінку