Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №904 від 14.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Порошенко робить те, що заповідав Левко Лук’яненко

Вдова відомого борця за незалежність України Надія Лук’яненко підтримує чинного Президента

«Україна в небезпеці. Геть від Москви! Кандидати в президенти, не розхитуйте країну своїми обіцянками. Не виконаєте. Поставте Україну і збереження її цінностей на перший план, а після виборів виступайте і організовуйте людей за справедливі ціни на газ, світло та ін. Наше покоління зробило все для створення Української незалежної держави - маємо свій прапор, герб, українські гроші, українське військо та ін.

Зараз війна зі страшним агресивним сусідом і ви - молоді та завзяті - збережіть все це і відвоюйте Україну у Москви», - написала вдова відомого дисидента, багаторічного в’язня радянсько-московських концтаборів, Героя України, автора Акта проголошення Незалежності України Левка Лук’яненка, відома громадська діячка Надія Лук’яненко на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

«Нехай ніякі блогери не зневажають нашу інтелігенцію, пересипаючи свої виступи московськими матюками. Не допустіть їх до влади, бо вони явно не збережуть те, за що поклали голови наші воїни сьогодні і в минулі часи», - переконана Лук’яненко.

«Боюся втратити ту Україну за яку віддав свої роки мій чоловік у московських тюрмах і таборах, відмовившись від кар’єри і обравши тюремну баланду, бо дуже любив Україну, її мову, культуру, все українське і знав добре хижу натуру Росії», - написала дружина легендарного Героя України.

«Зараз президент України говорить словами Лук’яненка те, що хотів чути сам Лук’яненко. Левко Григорович помер з надією, що Україна вже більше ніколи не попаде у колоніальне московське рабство, ніколи б не подумав, що Україна у нинішній час може стояти над такою прірвою. І ще. “Де двоє б’ються, третій користає”. На цей раз хоче скористатися Москва нашим хаосом. Будьмо мудрі. Тому закликаю 31 березня прийти на виборчі дільниці і віддати свої голоси за Порошенка Петра Олексійовича. Україна - понад усе!» - закликала дружина Левка Лук’яненка.

14.03.2019https://www.facebook.com/nadia.lukianenko

«Боюся втратити ту Україну, за яку віддав свої роки мій чоловік у московських тюрмах і таборах, відмовившись від кар’єри і обравши тюремну баланду, бо дуже любив Україну, її мову, культуру, все українське і знав добре хижу натуру Росії», - Надія Лук’яненко.



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2019p. 
На головну сторінку