Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №905 від 21.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Кумедні історії

У дитинстві була дуже щедрою дитиною, А ще дуже любила мультфільм «Черепашки-ніндзя» і вірила, що вони справді живуть у каналізації. Мені їх стало шкода, тому що вони постійно їли одну піцу, і я вирішила віднести їм млинців! Благо мама мене перехопила з тарілкою біля хвіртки, коли я твердою ходою прямувала до водостічного сливу.

*****

В дитинстві грала в дивну гру: брала дві сумки, набивала їх подушками, сідала на диван, а потім... сиділа. Довго — близько години в середньому. Коли мама запитувала, що я роблю, діловито їй відповідала: «Мама, будь ласка, не чіпай мене, я взагалі-то їду в електричці!»

*****

Одного разу в дитинстві я гралася в городі і якимось чарівним чином викопала КРОТА. І побігла до мами зі словами: «Дивись, яка страшна собачка!» Мама досі кротів боїться. І мене. Небагато.

*****

Років до 5 взимку дуже старанно вбиралася перед прогулянкою, тому що була закохана... в сніговика. У будь-якого сніговика. І кожного разу мама вмовляла мене надіти штани, а не бальну сукню, мовляв, сніговик мене і такий полюбить. Думала тоді, як же так, що мене не за красу люблять. А зараз розумію, які слушні речі мама говорила. Ну і в альбомі є фото, де я цілую снігову щоку сніговика, зігнувши ногу в повітрі. Ех, північний дитина.

*****

У дитинстві з подругою грали в шпигунів. Знайшли бомжа на вулиці і все літо стежили за його щоденними пересуваннями. Через 2 місяці він дав нам сотку, щоб відстали.

*****

Років 10 тому, повертаючись з братиком зі школи, зупинилися на розі будинку. Дивимося — дзеркальні вікна, але зазирнути в них можна було, тільки підстрибнувши (дрібні були зовсім). Ну ми і давай стрибати на місці. Увійшли в кураж. Корчимо пики, стрибаємо з диким нелюдським ревом. Скакали до тих пір, поки не вийшов суворий дядько в костюмі і не сказав нам: «Вибачте, але у нас тут, нарада».

*****

Коли мені було 6 років, пішли з бабусею за продуктами в магазин. Підійшли до прилавка, там була черга з кількох людей. Одна з тіток каже моїй бабусі: «Яка гарна онука!» Я, не гаючись довго, знімаю шорти з трусами і кажу: «Я онук!»

*****

Коли я була маленькою, тато поголився налисо. Я його не впізнала і злякалася. Коли вони поснули, я зателефонувала бабусі і сказала, що мама спить з якимось чужим мужиком. Бабуся була у нас вдома через 10 хвилин. Потім мені влетіло.

21.03.2019Підбірка з інтернету



Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2019p. 
На головну сторінку