Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №905 від 21.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

ЗВЕРНЕННЯ

ЗВЕРНЕННЯ

15 березня, під час засідання сесії Рівненської обради, депутатам знову не дали можливість звернутися до людей і назвати речі своїми іменами.

Йшлося про скандал довкола клану Свинарчуків, який засів в «Укроборонпромі», займаючись відкритим мародерством, корупцією та нищенням ВПК України.

Фракція партії ВО «Батьківщина» пропонувала депутатам звернутися до мешканців Рівненщини та закликати їх – 31 березня своїм голосуванням – зупинити корупцію в Україні.

Але влада зробила все, щоби такого звернення не було. Щоби Порошенко та його оточення в цьому зверненні – не згадувалися. Наче це не вони розвели безпрецедентну корупцію в Україні.

Тож офіційно викликаю голову Рівненської ОДА, Олексія Муляренка на дебати, аби публічно обговорити ці питання. Досить творити беззаконня і обманювати людей. Виходьте на відкриту розмову.

Поговоримо про бурштин, про ліс; про надра, які розкрадають і про дороги, яких немає. Люди повинні знати правду. Тому іще раз кажу Муляренку: «Досить ховатися. Виходьте на дебати!»

Пропоную голові РОДА самому обрати найбільш зручний для нього інформаційний майданчик у Рівному для такої дискусії у прямому ефірі.

Прошу ЗМІ поширити цю відозву та сприяти невідворотному проведенню відкритих і чесних дебатів на Рівненщині.

21.03.2019З повагою, Микола Кучерук Голова Рівненської обласної організації Партії ВО «Батьківщина»



Рівне-Ракурс №10 від 21.03.2019p. 
На головну сторінку