Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №906 від 28.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Перший старт» клеванських дошкільнят

«Перший старт» клеванських дошкільнят

Продовжується нагородження переможців конкурсу «Зимова фортеця», що проходив у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» в дошкільних навчальних закладах Рівненської області.

Цього разу працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали в Клеванський ДНЗ №1. Нагадаємо, що саме цей дитячий заклад посів друге місце. Тут було збудовано одну з найдовших фортець області - протяжністю 85 метрів. До її спорудження долучилось більшість дітей садочка, працівники закладу і батьки вихованців.

Вже традиційно, перед врученням нагород проходить спортивне свято під назвою «Перший старт». Чотири команди дошкільнят з позитивними емоціями і чудовим настроєм змагались у вправності влучно кидати кільця та м’ячики, швидко пролазити крізь тунелі та вміло вести фітбольні м’ячі.

За підсумками змагань перемогу здобула команда «Райдуга», а друге та третє місця – «Силачі» та «Усмішка». Переможці та призери отримали заслужені відзнаки від організаторів свята.

Не залишився без нагород і сам заклад. За здобуте друге місце в обласному конкурсі «Зимова фортеця» гості вручили переможцям кубок, диплом та призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

28.03.2019



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2019p. 
На головну сторінку