Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №907 від 04.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Бути здоровим можливо без таблеток та ліків!

Такий основний лозунг Тижня громадського здоров’я, який стартував на Рівненщині.

Під час круглого столу заступник голови ОДА Олександр Корнійчук відзначив, сьогодні здоровий спосіб життя стає трендом, адже усі хочуть жити довго та не хворіти.

«Виробити нову філософію відношення до свого життя на Рівненщині допомагатиме обласний Центр здоров’я, а також спортивні, молодіжні та освітні установи. Приємно відмітити пророблену роботу КЗ «Спорт для всіх Рівненщини», який проводить велику кількість заходів, спрямованих саме на збереження здорового способу життя», - зазначив Олександр Корнійчук.

Під час круглого столу начальник управління охорони здоров’я Юрій Осіпчук розповів про основні напрямки діяльності Рівненського Центру громадського здоров’я: «Це та структура, яка концентруватиме увагу не на лікуванні хвороб, а на збереженні здоров’я. Центр працюватиме зі здоровим населенням та виконуватиме профілактичну функцію».

Серед основних завдань закладу – збереження здоров’я населення та профілактика захворювань, виявлення пріоритетних проблем в галузі, епіднагляд за хворобами, забезпечення готовності та планування на випадок надзвичайних подій.

До розмови щодо необхідності поширення руху за здоровий спосіб життя долучилися керівники галузевих управлінь молоді, спорту, соціальної політики, поліції.

Впродовж тижня на Рівненщині пройдуть заходи, які допомагатимуть дітям, молоді та дорослим формувати свідоме ставлення до свого здоров’я. Вже 5 квітня на Майдані Незалежності з 13.00 до 15.00 відбудеться свято здоров’я, де усі охочі зможуть взяти участь у цікавих та пізнавальних дійствах.

04.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2019p. 
На головну сторінку