Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №208 від 06.10.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З днем народження!

Нам – чотири роки!

Свято рідної газети журналісти “РР” зустріли напруженою працею

4 жовтня 2001 року вийшов у світ перший номер обласної газети “Рівне-Ракурс”, задуманої її засновниками, журналістами Катериною Конєвою і Володимиром Конєвим як “просто цікава газета”. Цьогорічний день народження газети припав на вівторок, - чи не найнапруженіший день у редакційному циклі. Журналісти, заклопотані підготовкою чергового, 208-го (!) номера видання, навіть не знайшли часу сфотографуватися всім колективом: хтось був на прес-конференції, хтось зайнятий інтерв’ю, інший готував оперативну інформацію по ввіреній йому галузі. На цьому фото видно, як напружено, а, головне, злагоджено працюють колеги.

І все-таки в газети “Рівне-Ракурс”- свято! За ці чотири роки наше видання здобуло справжню популярність і серед читачів, яких у нас сьогодні 45-50 тисяч, і серед рекламодавців, котрі впевнилися, що співпраця з газетою справді ефективна. Дякуємо вам, шановні, за це високе визнання! Дякуємо за те, що ви з нами, допомагаєте в скруті і радієте нашим перемогам. Нещодавно редакція перейшла в нове офісне приміщення, - і якби не допомога наших численних партнерів, навряд чи нам удалося б звести кінці з кінцями.

Що ж до перспектив, які відкриваються перед газетою, то на неї чекає новий виток розвитку (деталі – на сторінках газети). В будь-якому разі, ми впевнені, що й надалі наше видання залишатиметься актуальним, цікавим і корисним для читачів, і надалі воно поспішатиме на допомогу тим, хто її потребує. Жодне звернення в редакцію, жоден лист чи й телефонний дзвінок не залишатимуться поза увагою. Отож, пишіть, телефонуйте, заходьте!

У переддень свята газети на адресу редакції надходять численні вітання, звучать теплі слова побажань успіхів, добробуту, щастя. Щиро вдячні всім за підтримку! “Рівне-Ракурс” – “просто цікава газета” – з вами!

06.10.2005Редакційний колектив



Рівне-Ракурс №10 від 06.10.2005p. 
На головну сторінку