Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №908 від 11.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Школярі Козинської ОТГ взяли участь у розминці

Протягом навчального року одним з найпопулярніших спортивно-масових заходів на Рівненщині є «Розминка від чемпіона». Черговим місцем, куди в її рамках завітали працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області, стала Ново-Пляшевська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Козинської сільської ради Рівненської області.

Вже не вперше, не дивлячись на свою зайнятість, до участі в цьому заході долучилась успішна спортсменка області, майстер спорту України з софтболу, чемпіонка України, володарка Кубку України, гравець команди «Західний вогонь» Діана Вашай.

Знайомство зі школярами спортсменка розпочала із відзначення найкращих шкільних художників. Напередодні, діти взяли участь в конкурсі спортивного малюнку. Організатори відібрали три найкращих роботи, авторів яких нагородили подарунками. А далі зустріч продовжилась розповіддю Діани про свої досягнення та здобутки. Зокрема, діти дізналися, що її визнали кращою спортсменкою Рівненської області 2018 року з софтболу. Також школярі ознайомились з правилами гри цього виду спорту і взагалі його розвитком на Рівненщині. А ще чемпіонка відповіла на всі запитання від юнаків та дівчат.

Теоретичну частину зустрічі продовжила традиційна розминка з титулованою спортсменкою, після чого, кожен учасник мав унікальну можливість спробувати відбити софтбольний м’яч битою та зловити його спеціальною рукавичкою.

Оскільки Діана привезла з собою частину своїх нагород всеукраїнського та міжнародного рівнів, то діти мали можливість не тільки потримати відзнаки, а й навіть сфотографуватися з ними.

Вся школа отримала максимум позитивних емоцій від зустрічі з Діаною Вашай та знайомства, для більшості, з новим видом спорту.

11.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2019p. 
На головну сторінку