Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №909 від 18.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

В Рівненському гарнізоні завершилось стажування курсантів

У військових частинах оперативного командування Захід, що дислокуються в Рівному завершилось стажування курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

За час відрядження у війська майбутні офіцери відпрацювали алгоритми дій командирів у різних аспектах виконання службових обов’язків, ознайомились з порядком підготовки, проведення занять, тренувань з військовослужбовцями строкової та контрактної служби, вивчили особливості сезонного обслуговування військової техніки.

Стажування курсантів другого курсу відбувалось на посадах заступників командирів взводів та тривало десять днів, а третьокурсники перебували на практиці в якості командирів взводів впродовж двох тижнів.

Під час стажування командири військових частин забезпечили курсантів всім необхідним. Проживали у гуртожитку на території військової частини по 2-3 особи в кімнаті. Хлопці окремо – дівчата окремо. У їхньому розпорядженні бойлери з гарячою водою, інші зручності, триразове харчування згідно каталогу продуктів.

Щороку у військових частинах Рівненського гарнізону проходять стажування два-три десятки курсантів військових вищих навчальних закладів. Згідно статистики значна частина із них повертаються сюди, аби продовжити свою службу вже в офіцерських званнях.

18.04.2019



Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2019p. 
На головну сторінку