Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №276 від 25.01.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кадрові зміни

Олексій Баганець - уже прокурор Рівненської області

Олексій Баганець - уже прокурор Рівненської області

Після того, як уже колишній прокурор, Леонід Ореховський, пішов на лікарняний, з’явилися чутки про його відставку. Тривалий час офіційного підтвердження вони не знаходили.

І от, минулого тижня до Рівного приїхав новий прокурор. Представляючи Олексія Баганця (на фото) керівникам області і працівникам прокуратури, заступник Генерального прокурора України Микола Голомша заявив, що і для нього ця ротація була несподіваною. Виявляється, буквально кілька днів тому Леонід Ореховский прийшов у Генеральну прокуратуру і написав заяву про звільнення з посади прокурора Рівненської області за станом здоров’я. Його заяву відразу ж підписали.

За словами Миколи Голомші, це офіційний і остаточний коментар кадрової ротації. Але стан здоров’я все-таки дозволив Леонідові Ореховському продовжити роботу в органах прокуратури на посаді заступника Олексія Баганця.

Новий прокурор, що у свій час був і заступником Генерального прокурора України, і прокурором Львівської, Волинської та Донецької областей, своє нинішнє призначення вважає успіхом. І в той же час сумнівається, що йому вдасться попрацювати на Рівненщині відведені Генеральною прокуратурою п’ять років.

- Я занадто непоступливий і незручний для керівників правоохоронних органів, виконавчої та законодавчої влади, - зазначив він на представленні. - Для мене головне - спочатку закон, а потім благодать. Тому я не буду зважати на родинні зв’язки, а керуватися у своїй роботі тільки Конституцією України та Законом “Про прокуратуру”. Цього ж я буду вимагати і від інших працівників.

25.01.2007Володимир Попик



Рівне-Ракурс №10 від 25.01.2007p. 
На головну сторінку