Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №911 від 02.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Бойова нічия у Львові

Бойова нічия у Львові

Пропустивши два голи вже на старті матчу, “Кардинал-Рівне” зумів вирвати бойову нічию у виїзному протистоянні проти львівської “Енергії”.

“Енергія” (Львів) – “Кардинал-Рівне” – 2:2 (2:1)

Чемпіонат України з футзалу, Екстра-ліга, Фінал, 3-й тур

26 квітня 2019 року, Львів, палац спорту “Галичина”

“Енергія”: Пітуля – Кузь, Пелех, Струк, Ковальчук – Танський, Коваль, Радевич, Легендзевич – Гасюк, Ременець. Запасний:Войтович.

Головний тренер: Валерій Легчанов.

“Кардинал-Рівне”: Морикишка – Іванюк, Поночовний, Ардашніков, Корнєв – Горпинич, Басич, Гравчук, Мануйленко. Запасний: Свинарчук.

Головний тренер: Станіслав Гончаренко.

Голи: Пелех (1), Кузь (4) – Корнєв (20), Басич (22).

До Львова “Кардинал-Рівне” прибув без цілого ряду виконавців. До Олександра Сіріцького та Павла Концеби, які вже давно перебувають у лазареті, додалися Віктор Кравцов та Ігор Салтанов.

Натомість, свій шанс знову отримав Владислав Корнєв, який на майданчику палацу спорту “Галичина” цього разу був повноцінною бойовою одиницею другої четвірки.

Гра розпочалася для рівнян дуже невдало. Вже на першій хвилині гри Сергій Кравчук “загубив” Мар’яна Пелеха і той на дальній стійці замкнув простріл партнера ударом вже у порожні ворота. А ще за три хвилини “енергетики” забили вдруге – відзначився Тарас Кузь.

“Енергія” продовжувала тиснути. А у рівнян тривалий час нічого не вдавалося в атаці. Лише наприкінці тайму класний прохід лівим флангом Володимира Поночовного мав завершуватися голом, але господарів в останню мить врятував Віталій Радевич.

Втім, цей момент став позитивним сигналом для підопічних Станіслава Гончаренка. На заключній хвилині тайму саме Владислав Корнєв відгукнувся на пас Володимира Поночовного у вільну зону і скоротив відставання в рахунку.

А щойно розпочався другий тайм – рівняни відігралися. Олександр Басич підставив ногу під удар-простріл Романа Горпинича – 2:2.

Заключні хвилини матчу “енергетики”, які все-ще мріють про медалі – провели із п’ятим польовим. Але “Кардинал-Рівне” не лише вистояв, а й міг вирвати перемогу. Свій шанс наприкінці гри не використав Максим Мануйленко. У підсумку – бойова нічия.

02.05.2019Прес-служба МФК “Кардинал-Рівне”



Рівне-Ракурс №10 від 02.05.2019p. 
На головну сторінку