Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №912 від 10.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Вирішальні 48 годин: лікарі запропонували Меган Маркл викликати штучні пологи

Вирішальні 48 годин: лікарі запропонували Меган Маркл викликати штучні пологи

За словами медиків, шанс на те, що Меган Маркл народить самостійно, залишається невеликим.

Напередодні з’явилася інформація про те, що Меган Маркл і принц Гаррі повернулися у Кенсінгтонський палац, де знаходяться під цілодобовою охороною. А пізніше, біля котеджу герцогів Сассекських помітили «швидку». Щоб хоч якось зупинити хвилю чуток про те, що Маркл народила, у Букінгемському палаці зробили офіційну заяву про те, що вона поки в очікуванні появи малюка.

Тим часом, в іноземних ЗМІ з’явилася стаття, в якій розкривається тема пологів дружини принца Гаррі Меган Маркл. Британські лікарі, стверджує джерело, наполегливо радять герцогині їхати в лікарню для початку процедури штучних пологів. Про це повідомляє Daily Mail.

«Якщо пологи не почнуться протягом наступних 48 годин, ймовірно, що вона народить у лікарні фрімлєї Парк у Сурреї», - йдеться в повідомленні.

Медики зазначили, що стимуляцію зазвичай починають через кілька днів після настання приблизної дати пологів. Лікарі наголосили, що безпека майбутнього члена королівської сім’ї є першочерговим завданням.

Крім того, акушер Клайв Спенс-Джонс повідомив, що проблема була очікуваною. Фахівець каже, що пологи у жінок старше 35 років часто бувають затруднені. 37-річну Меган називають «віковою» породіллею.

PS. 7 травні Меган Маркл народила принца.

10.05.2019



Рівне-Ракурс №10 від 10.05.2019p. 
На головну сторінку