Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №913 від 16.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

«Верес» перервав свою безпрограшну серію

«Верес» перервав свою безпрограшну серію

Рівненський «Верес» перервав свою п’ятиматчеву безпрограшну серію у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. Перемагаючи по ходу матчу з «Минаєм», рівняни поступилися - 1:2.

«Верес» - «Минай» - 1:2 (1:1)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група «А», 25 тур

11 травня 2019 року, Млинів, стадіон «Колос», 1000 глядачів

Арбітр: Олександр Шандор (Львів)

Асистенти арбітра: Олександр Лапицький (Київ) та Богдан Морозюк (Івано-Франківськ).

Четвертий арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Спостерігач арбітражу: Ігор Овчар (Івано-Франківськ).

«Верес»: Фіяло - Пінчук, Ховбоша, Рафальський, Дударенко, Орловський, Кучеров, Сад (Пріхна), Гребенюк (Даудов), Шестаков, Маїк (Яременко). Запасні: Бабійчук, Євдокимов, Семенчук, Чучман.

Головний тренер: Олег Шандрук.

«Минай»: Кулініч - Ощипко, Корнутяк, Беца (Смокоровський), Стасюк, Вагін, Карноза, Страшкевич, Кополовець (Нурієв, Шпак), Пиняшко (Федак), Гегедош (Микуляк). Запасні: Попович, Допілка, Гавриленко, Капустей, Дмитренко.

В.о. головного тренера: Кирило Куренко.

Голи: Рафальський (9) - Гегедош (40, 46)

Попередження: Орловський (75), Ховбоша (78) - Беца (28), Нурієв (55), Федак, (85), Гегедош (90+1)

Суботній матч став четвертим поєдинком між «Вересом» та «Минаєм» у нинішньому сезоні. І якщо на Закарпатті восени «біло-голубі» впевнено здолали рівнян - 2:0, то дві попередні гри у Млинові пройшли у значно більшій боротьбі. Дотепер «Минай» не міг перемогти «Верес» на його полі в основний час. Кубкове протистояння завершилося перемогою закарпатців у серії пенальті. А у грі першого кола чемпіонату перемогли вже «червоно-чорні».

До звітного поєдинку «Верес» підійшов із п’ятьма поспіль матчами без поразок. А чергова перемога дозволила б рівнянам обійти суперника у турнірній таблиці.

Команда Олега Шандрука вдало увійшла в гру і забила першою. Ярослав Рафальський вдало вибрав позицію і замкнув передачу від кутового прапорця - 1:0!

На куражі рівняни мали забивати знову. Наприкінці тайму стійка воріт врятувала гостей від другого пропущеного м’яча. Пробивав у цьому епізоді Михайло Шестаков, який зараз перебуває у чудовій ігровій формі.

Господарі продовжували тиснути і нагнітати обстановку біля воріт Кулініча, але захопившись атаками, пропустили гол у роздягальню. Кутовий біля воріт «Миная» обернувся швидкою контратакою гостей. Найкращий бомбардир Групи «А» у другій лізі Роберт Гегедош втік лівим флангом і з гострого кута зумів пробити повз Ігоря Фіяла - 1:1.

Другий гол господарі пропустили «з роздягальні». Щойно поновилася гра після перерви, як екс-гравець «Вереса» Вадим Страшкевич класною передачею вивів Роберта Гегедоша на побачення з Ігорем Фіялом і вперед у рахунку вийшли вже закарпатці.

Знову переламати хід поєдинку рівняни вже не зуміли. А гості наприкінці гри організували ще один вихід тет-а-тет із Ігорем Фіялом свого форварда. Цього разу на ударній позиції був Микуляр. Втім свій шанс він зіпсував.

У підсумку «Верес» перервав свою п’ятиматчеву безпрограшну серію. За три матчі до фінішу чемпіонату відставання рівнян від першої у турнірній таблиці «Черкащини-Академії» складає вже сім очок.

16.05.2019Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 16.05.2019p. 
На головну сторінку