Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №913 від 16.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Олег Ляшко: «Ми не дали знищити «Червону Калину»»

Олег Ляшко: «Ми не дали знищити «Червону Калину»»

Минулої неділі лідер Радикальної партії Олег Ляшко відвідав Рівненську область. За один день він разом з народним депутатом від РПЛ Андрієм Лозовим та місцевими активістами Радикальної партії відвідав Міжнародний фестиваль духової музики «Дзвенить оркестрів мідь», Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни та санаторій  «Червона Калина». Більш детально зупинимось на візиті Олега Ляшка до «Червоної Калини».

За словами головного лікаря цього оздоровчого закладу, Миколи Юрійовича Сивого: «… Якби не Олег Ляшко і команда Радикальної партії - санаторію «Червона Калина», який відомий по всій Україні, вже б не було». Кілька років тому його хотіли приватизувати і розвалити. Лише титанічною працею команди Радикальної партії Олега Ляшка вдалося відстояти санаторій і не дати його знищити.

Під час своїх відвідин «Червоної Калини» Олег Ляшко спілкувався з людьми, відповідав на їхні питання, розповідав про плани РПЛ. Зокрема він заявив: «Це добре, що вдалося відстояти такий чудовий оздоровчий комплекс як «Червона калина», але чому він працює не на повну потужність? Треба виділяти більше коштів на оздоровлення простих українців. Не можна економити на здоров?ї громадян.

Наша мета - будівництво процвітаючої України. Тобто, такої країни, де б не торгували сировиною, а виробляли все - від шкарпеток до космічних кораблів. Саме промислово -  та аграрно-розвинена країна може забезпечити своїх громадян високими зарплатами та гідними пенсіями. Не може сировинний придаток розвинених країн, в який перетворилась наша держава, жити добре. Потрібно розвивати власну економіку і щоденно працювати задля цієї мети. Ми пропонуємо зменшити витрати на утримання чиновників. Наприклад – скоротити чисельність депутатів в парламенті до 250. Цього досить, щоб нормально працювала Верховна Рада. Не потрібно викидати гроші на утримання зайвих депутатів. Також потрібно негайно відновити державний контроль за цінами. Тарифи на комунальні послуги потрібно кардинально зменшити, бо що в нас відбувається? На якісь копійки зменшують ціну на газ для населення і в той же час різко піднімають вартість того самого газу для теплопостачаючих підприємств. Тобто, для нас з вами. Ось і немає в містах гарячої води, бо тепер потрібно, щоб ці самі підприємства забезпечили рівень розрахунків за тепло та гарячу воду в обсягах не менше 90%. А де людям взяти на це гроші? Ситуація в економіці настільки погана, що мільйони українців, причому молодих людей, змушені їхати на заробітки за кордон. Потрібно відроджувати вітчизняну економіку, і тоді ці люди повернуться і будуть працювати  на батьківщині. Ми робимо все можливе, аби нарешті розпочати цей процес.

Радикальна партія  має чітку програму подолання кризи і розвитку України, адже лише у сильній, заможній країні може бути  нормальний рівень життя людей та їх гідний соціальний захист». 

Думки Олега Ляшка, його погляди на майбутнє країни розділяють багато мешканців Рівненської області, про що в черговий раз і пересвідчився автор під час нинішньої поїздки Олега Ляшка Рівненщиною.

16.05.2019Володимир Конєв



Рівне-Ракурс №10 від 16.05.2019p. 
На головну сторінку