Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №915 від 30.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Депутати відвідали равликову ферму та асфальтний завод

Депутати відвідали равликову ферму та асфальтний завод

В одній з громад Дубенщини відбувся день депутата

Традиційно, третій рік поспіль, 22 травня – виїзний день депутата Привільненської ОТГ. Депутатський корпус, члени виконкому та керівники закладів оглянули усі заклади соціальної сфери, інфраструктуру громади та приватні підприємства, що є наповнювачами місцевого бюджету.

День депутата – це підсумок роботи громади за попередній рік та візуалізація плану соціально-економічного розвитку на наступний. Команда громади оглянула відремонтовані дороги та ті, що плануються відремонтувати у найближчому часі, інформують у Привільненській ОТГ.

Працівники медичної галузі показали оновлені фельдшерсько-акушерські пункти та придбаний для них автомобіль. Розповіли про намір закупівлі нового медичного обладнання.

У закладах освіти оглянули шкільні кабінети та проговорили заплановані роботи на даних об’єктах, а це і ремонти шкільних їдалень, і переведення котельні на тверде паливо, і облаштування 1-х класів згідно вимог НУШ та оновлення матеріально-технічного забезпечення.

Також прокоментували як відремонтований клуб у с. Молодаво Друге, який був останнім у списку проведення ремонтних робіт серед закладів культури ОТГ.

Приємним здивуванням для усіх присутніх стали візити на приватні підприємства громади, а це і равликова ферма, церковний магазин та асфальтний завод.

30.05.201903656.com.ua



Рівне-Ракурс №10 від 30.05.2019p. 
На головну сторінку