Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №277 від 01.02.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Із гранатою - в міліцію

Мешканка смт Дубровиця по своїй простоті принесла у райвідділ міліції в поліетиленовому пакеті... гранату, чим дуже здивувала правоохоронців. Адже граната Ф-1, яка зберігалася ще з часів Другої світової війни, могла в будь-який момент вибухнути. На щастя, все закінчилося добре: піротехніки найближчим часом знешкодять бойовий снаряд.

Пригода на Білівських хуторах

Пожежа спалахнула в одній із кімнат монастиря у селі Білівські Хутори Рівненського району. Її господарем є 56-річний отець Микита, настоятель монастирського храму. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Вбивство в Острозі

Під час розпивання спиртних напоїв 67-річний Микола побив свого товариша, який помер від пошкодження внутрішніх органів та крововиливу. Підозрюваного у завданні важких тілесних ушкоджень затримали. Проти нього порушили кримінальну справу за умисне важке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого катування.

Провчила чоловіка

До лікарні з ножовим пораненням грудної клітки госпіталізували 38-річного жителя Зарічненського району Івана. Тілесні ушкодження йому під час сварки завдала 35-річна дружина Олена.

Ковбойські ігрища

На тисячу гривень завдали шкоди приватному підприємцю двоє мешканців Кореччини, відпочиваючи в одному з кафе Корецького району. Дебошири влаштували “розборку”, внаслідок чого пошкодили настінне дзеркало, вішак для одягу, штучну пальму, дерев’яні стіл та лавку.

01.02.2007За повідомленнями ЦЗГ УМВСУ в Рівненській області, ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2007p. 
На головну сторінку