Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №915 від 30.05.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Румунській пісочний пиріг

Румунській пісочний пиріг

На форму діаметром 28см: Тісто: 85мл молока 85гр. масла вершкового 1 яйце 350гр. борошна 5ст.л.цукру 10гр. розпушувача дрібка солі Начинка: 500гр. сиру не менше 9% жирності 3ст.л цукру 2ст.л.манки цедра 1 лимона 2 яйця 100гр. родзинок ванільний цукор

В каструльку наливаємо молоко, додаємо цукор, сіль, масло. Доводимо суміш до кипіння, так, щоб масло і цукор розтали. Охолоджуємо до градусів 30, додаємо яйце, розпушувач, маса вспіниться це нормально. Просіюємо борошно, додаємо молочну суміш, замішуємо м’яке тісто. Ділимо на 2 частини, більшу і меншу, розкатуємо на розмір форми.

Для начинки родзинки заливаємо кип’ятком на 10 хвилин, промиваємо, просушуємо. Натираємо цедру лимона – дуже раджу не пропускати цю опцію, вона реально впливає на смак! Все змішали.

Більшу частину розкатаного тіста викладаємо у форму чи на деко, викладаємо начинку і закриваємо меншою частиною, защипуємо боки, і робимо зверху кілька проколів виделкою, щоб виходив пар.

Випікаємо при 180С, 30-40 хвилин до золотистої шкоринки, даємо охолонути не менше 8 годин, присипаємо цукровою пудрою!

30.05.2019



Рівне-Ракурс №10 від 30.05.2019p. 
На головну сторінку